Ingebrigt Høgholt 2 crop ingr

Gøttj med variert arbeid

Ingebrigt Høgholt er utdanna tømrer og startet egen bedrift, Høgholt Bygg, i november i fjor. Han liker variert arbeid og nye utfordringer. Ingebrigt er altmuligmann og tar gjerne på seg vaktmestertjenester o.l. også.

Nå er det mye snø i distriktet vårt, og Ingebrigt tar også på seg takmåking. I helga var han i Fossdalen og måka av et hyttetak der.

- Jeg har hatt bra med arbeid fram til nå, sier han. - Men det er alltid roligere tider i byggebransjen midt på vinteren. Derfor tar jeg på meg litt forskjellig oppdrag nå på denne tida. Til sommeren blir det mye mer å gjøre. Jeg håper forresten at satsingen på lift, liftarbeid og liftutleie slår til litt bedre når snøen har gått. 

Ingebrigt er tømrer og tok læretida si i VIBO. I  større entreprenørbedrifter med mange store prosjekter, blir det ofte mye betong og gipsarbeid. Ingenting galt med det, men arbeidet kan bli litt mindre variert og utfordrende enn ved restaurering og vedlikeholdsarbeid. Så mer variert arbeid var en av grunnene til at han valgte å starte opp for seg selv. 

Ingebrigt har også studert bedriftsøkonomi ved høgskolen i Molde, og synes det er spennende og å få bruke de kunnskapene litt i tillegg. For det er en del administrasjon, også i en enmannsbedrift.  

I tillegg til VIBO har han tidligere arbeidet litt både for Consto og A.Kvam, og i studietida arbeidet han litt for Murmester Skjølsvold, når de hadde behov for ekstra folk.


Høgholt Bygg har noe ledig kapasitet også resten av vinteren, så det er bare å ta kontakt på telefon 415 82 075.
 

Ingebrigt Høgholt 3_690x513.jpg


Les mer om Høgholt Bygg på informasjonssida her.