Godt forberedt til fotballstart

Lørdag sparkes endelig sesongen i gang for alvor for Surnadal, med bortekamp mot Dahle i 1.kvalifiseringsrunde til NM. Knut Resell, Torgeir Kvendset og Helge Drøpping (bildet) blir viktige spillere på et ungt surnadalslag.

Trener Webjørn Holten mener at 4. divisjonslaget er godt rustet til sesongstart, og gleder seg veldig til å komme i gang.

- Vi er godt i rute, og har trent mer enn noen gang tidligere, så den fysiske formen er svært god.

Lørdag 21. mars er Dahle motstander i 1.kvalifiseringsrunde i cupen. Kampen spilles på Dahle kunstgressbane. Kristiansunderne spilte i samme avdeling som Surnadal i fjor, og vant begge kampene. Dahle endte til slutt på andreplass, to poeng foran Surnadal. KFK vant avdelingen suverent, og rykket opp til 3.divisjon.

 Holten innrømmer at han er spent foran lørdagens cupkamp.

- Det er alltid vanskelig å møte Dahle på bortebane. Spillerne må være klare fra start, og være "på" gjennom hele kampen. Presterer spillerne det jeg vet de er i stand til, skal Dahle slite med å vinne, og må prestere over evne for å slå oss. Det kan de fort gjøre på hjemmebane. Men jeg mener bestemt at vi er et bedre lag enn Dahle, og jeg blir skuffet om vi ikke vinner, sier Holten.

Serien sparkes i gang søndag 19. april med hjemmekamp mot Træff 2, som rykket ned fra 3. divisjon i fjor. Holten vil ikke snakke om opprykk, men mener de bør hevde seg i toppen av avdelingen.

- Målet er å bli bedre enn i fjor, og at vi skal utvikle oss som lag. Jeg mener at laget er mer enn godt nok til å hevde seg i toppen av 4. divisjon.

Nye spillere i stallen

Det har skjedd en del endringer i laget siden fjorårssesongen. Flere sentrale spillere er borte, samtidig som vi får et gledelig gjensyn med flere "gamle" spillere. I tillegg får flere juniorspillere et større ansvar.

- Vi har en fin sammensetning av spennende spillere, både unge og litt eldre. Jeg forventer at juniorspillerne som bidro på a-laget i fjor, tar steget opp for fullt. Det gjelder spesielt Sander Smevoll, Bjarne Madaus og Sven Ranes, sier Holten.

Følgende er ute av laget fra i fjor: Vegar Brøske (pause), Roy Bolme (overgang til Rindal), Dan Blekken (pause), Hallvard Næss (overgang til Rindal), Håkon Bredesen (flyttet), Hampus Hoem (militæret), Bent Vidar Holten (pause) og Trond Blekken (lagt opp).

Nye spillere sesongen 2015: Kristian Ansnes (overgang fra Kvass/Ulvungen), Helge Krangnes Drøpping (comeback), Torgeir Kvendset (comeback), Knut Resell (comeback) og Ola Heggset (overgang fra IL Søya).

Flere sentrale spillere fra tidligere år, blir fortsatt å se på banen denne sesongen: Simen Einmo Engdal, Bjørnar Dalsegg Sæter, Andreas Dalsegg Sæter, Stein Todalshaug, Steinar Bæverfjord Ranheim, Trond Resell, Emil Haugen Ansnes, Lars Mogstad, Petter Eidsli og Ørjan Nes Haugen.

Kampstart på Dahle kunstgressbane lørdag 21. mars kl 14.00. Trollheimsporten kommer selvsagt tilbake med resultat og kampfakta.

PS! Sunndal tok en sterk seier mot KFK fredag kveld (2 - 1), og er videre til 2. kvalifiseringsrunde.

knut resell torgeir kvendset helge drøpping.jpg
Knut Resell, Torgeir Kvendset og Helge Drøpping blir sentrale spillere på et ungt surnadalslag.