Alise Einmo foto SIL

God sesongstart i Bruksvallarna

I helga var det sesongstart for flere av våre juniorer og seniorer i svenske Bruksvallarna.

Under flotte forhold var det flere gode prestasjoner av løpere fra Surnadal. Under lørdagens individuelle løp i fri teknikk gikk Alise Einmo (bildet) inn til en flott 8. plass i klassen Kvinner 17-20 år. Ragnhild Mogstad og Malin Einmo gikk også bra, og fikk med seg henholdsvis 17. og 30. plass. Det var 74 startende i klassen. Jonas Aasbø er førsteårs senior, og gikk inn til en 70. plass (109 startende) på lørdagens 15 kilometer fri teknikk. Jonas gikk søndag en meget sterk prolog i sprinten og endte på 36. plass, han var bare 1,2 sekunder fra å kvalifisere seg til kvartfinale. Ane Mogstad gikk også en bra sprint på søndag, og endte på 39. plass i prologen.

Verdt å merke seg er at Berit Mogstad (Strindheim) gikk et knallsterkt løp på lørdag og endte på 3. plass, bare 15 sekunder bak Emma Wiken.

Tekst og foto: Surnadal IL