God morgen 23. mars

Trollheimsporten ønsker sine lesere en riktig god mandag morgen! I dag arrangeres Nordens dag, som er en markering av inngåelsen av Helsingforsavtalen i 1962. Denne avtalen regulerer det offisielle nordiske samarbeidet og kalles "Nordens grunnlov".

230320 iren.saeterbo.jpg
Bildet over: iren.saeterbo. Lørdag og finvær, da ble det ut på tur i skogen med hele flokken
#kvanne #dogoftheday #retriever #norwegianforest #norgefoto #norgejpg #utpåtur #hundelufting #hundpåtur #griffon #griffonlovers

 

Det er også Verdens meteorologidag i dag. Det er en FN-dag som arrangeres hvert år 23. mars som en av FNs verdensdager. Denne dagen ble stiftet på denne datoen i 1950, og dagen har vært markert siden.

Vi gratulerer Gerda og Gerd med navnedagen i dag.

230320 mirasagatron.jpg
mirasagatron. Skitrening på Hardrabben.
#vindøldalen #øvelsegjørmester #skiglede #girlsgoskiing #knallogfall #hyttekos #hytteliv #sågøyttjasså #øvresurnadalsprettjhopparlag #øsil #mittlekeland #kvalitetstid #eådu #sol

Trollheimsporten setter stor pris på alle de flotte bildene som blir delt med oss. Se flere av bildene under emneknaggen #trollheimsporten på Instagram - og bruk den gjerne under dine egne bilder for å dele dine øyeblikk med oss. Har du ikke Instagram kan du sende dine øyeblikk på e-post til redaktor@trollheimsporten.no i stedet.