Onsdag
Onsdag Klarvær
21°
Klarvær
Flau vind
Torsdag
Torsdag Delvis skyet
20°
Delvis skyet
Flau vind
Sparebank1 og Eiendomsmegler1

Sparebank1 og Eiendomsmegler1 melder:

God fart i boligmarkedet: 13 salg i Surnadal og Rindal siden 1. april

Trond G. Nedal startet hos Eiendomsmegler 1 avd. Sunndal/Surnadal den 01. april i år. Han har ansvaret for områdene Surnadal, Rindal, og Halsa, og sitter daglig hos Sparebank 1 på Skei. Trond kan fortelle om spennende dager og høyt tempo siden han begynte.

Foto: Kjell Runar Otnes (f.v.), Berit Skralthaug, Trond G. Nedal og Marius Mellemseter Nes (Foto: Sparebank 1/Eiendomsmegler 1)
 

– Jeg tok over porteføljen til kollega Linda Øyahals, samtidig som det ble mer fart i boligmarkedet lokalt etter en litt rolig vinter, sier Nedal. 

Dette vises også gjennom godt salg. Eiendomsmegler 1 har 15 salg i de tre kommunene siden 1. april, og 13 av de 15 salgene er i Surnadal og Rindal.

– Dagene har gått fort. Jeg har sett mange fine plasser siden jeg begynte, og hilst på masse kjekke folk.

Trond trives godt i jobben, og roser velkomsten han har fått siden han begynte.

– Både mine meglerkollegaer i Eiendomsmegler 1 og bankkollegaer i Sparebank 1 har tatt godt imot meg, og fått meg til å føle meg velkommen.

Trond har meglererfaring fra andre meglerfirma fra før, men er spesielt imponert over den flate organisasjonsstrukturen og all hjelpen man mottar internt i organisasjonen til Eiendomsmegler 1.

– Her er det bygd et profesjonelt lag rundt megleren slik at man har størst mulig sjanse for å bistå selger og kjøper på en best mulig måte. Det er intern kompetanse på alle fagfelter innen eiendomsmegling, som saksbehandling, oppgjør, fag, utleie, landbruk og lignende samt egen markedsavdeling som bistår med best mulig profilering av boligen, sier han.

Trond ser frem imot en hektisk sommer, og informerer om at spesielt hyttemarkedet har blomstret de siste månedene. 

– Bare i juni har vi solgt fem hytter, sier han, og avslutter med at det kan være et godt tidspunkt å vurdere hyttesalg.


Sparebank 1 SMN Surnadal er medlem av Trollheimsporten.