Gjul-show ga tre poeng

Surnadal/Søya/Todalen storspilte i kampen de måtte vinne, og ga seg ikke før det stod 7 - 1 i oppgjøret mot Nardo på Syltøran stadion. Kampens store spiller var Mari Gjul som scoret fire av målene. 

Begge lag hadde kniven på strupen før lørdagens kamp, og kun seier var godt nok for lagene som kjemper om fornyet kontrakt i 2. divisjon. Situasjonen før kampstart var at Surnada/Søya/Todalen lå under streken på tabellen med 4 poeng på 10 kamper. Nardo hadde ett poeng mer på plassen foran (med èn kamp mindre spilt). 

Hjemmelaget tok tak i kampen fra start og dominerte fullstendig. Thea Holten og Mari Gjul var nær scoring ved flere anledninger, men ballen ville ikke i mål. Den forløsende scoringen kom i det 33. spilleminutt da Mari Gjul banket ballen i mål med sin gode venstrefot. Det neste kvarteret var Surnadal/Søya/Todalen svært effektive. I det 36. spilleminutt økte Thea Holten til 2 - 0, før Gjul sørget for hat-trick med to nye scoringer før pause. 

Kampen dalte litt i intensitet etter hvilen, men et svakt bortelag var aldri i nærheten av å true hjemmelaget. I forsvar var Veronica Aasgård dronning, og ryddet opp de få gangene gjestene kom på besøk. Mari Gjul økte ledelsen til 5 - 0 i det 46. spilleminutt, før Marte Næss og Emma Sæther sørget for lagets sjette og sjuende scoring. I kampens siste spilleminutt fikk gjestene et trøstemål. Dermed kunne damelaget juble for en meget viktig seier i bunnstriden, og klatret til 7. plass på tabellen. 

nardo gjul scoring.jpg
Mari Gjul setter inn 1 - 0

Trener Espen Fougli Vraalsen var meget godt fornøyd med det laget presterte.

- I dag leverte laget en prestasjon langt over det jeg trodde på forhånd. De har et potensiale som er større enn det de har fått vist så langt, så jeg har troen på en god høstsesong. Spiller vi slik som i dag, så kan vi hamle opp med mange av lagene i avdelingen, sier han. 

Vraalsen skryter av samtlige spillere, men trekker sælig frem forsvarssjefen Veronica Aasgård.

- Hun er en svært viktig spiller for oss. Hun skaper ro og trygghet i laget, sier han. 

Neste kamp for Surnadal/Søya/Todalen er lørdag 25. august kl 14.00. Da kommer Orkanger på besøk. 

nardo seier mikkelsen gjul mogstad_690x509.jpg
Keeper Kristine Mikkelsen og lagkaptein Ane Mogstad sammen med firemålsscorer Mari Gjul

Se tabellen her

Kampfakta Surnadal/Søya/Todalen - Nardo 7 - 1 ( 4 - 0 )

Kristine Mikkelsen
Veronica Therese Thunestveit Aasgård
Ane Mogstad
Gro Jeanette Gjørsvik
Thea Holten
Mari Gjul
Marte Næss
Ragnhild Snekvik
Ingvild Berg
Marte Nes
Lone Kvande Brøske
Eline Flora Ynonan Børmark
Ine Fiske
Emma Sæther

nardo ane mogstad
nardo ingvild berg
nardo jubel gjul
nardo jubel
nardo mari gjul
nardo thea holten mål
nardo thea holten
nardo thea holten2
nardo veronica aasgård
nardo12