Lørdag
Lørdag Skyet
Skyet
Flau vind
Søndag
Søndag Delvis skyet
Delvis skyet
Liten kuling
bilde2

Gjentar suksessen med lokalt magasin

Surnadals varierte næringsliv gir ut et nytt magasin i mai. Vinterens magasin ble en stor suksess, og prosjektgruppa bak magasinet har tro på stor oppslutning også om vår-/sommerutgaven.

Dette skriver Surnadal Næringsforening i en pressemelding.

Svært mange engasjerte annonsører trommet sammen om vintermagasinet, som kom ut før jul i fjor, og sørget for et flott magasin med mye interessant innhold.

Vårens magasin kommer tidlig i mai, og gir alle annonsører mulighet til å vise fram seg selv og det de har å by på til sambygdinger, potensielle kunder i nabokommunene og, ikke minst, turister.

Bedriftene som annonserer i magasinet oppfordres til å presentere produkter og tjenester som deres kunder har behov for i vår- og sommersesongen.

– Magasinet gir bedrifter i Surnadal en flott mulighet til å vise fram alt vi kan friste med her i Surnadal – og det er mye! sier Eva Husby.

Eva er leder i Surnadal næringsforening, og utgjør prosjektgruppa for magasinet sammen med Bente Krangnes Edvardsen, daglig leder ved INC, Lorentz Sæter, senterleder på AMFI Surnadal, og Lilli Husby fra Surnadal kommune.

Prosjektgruppa kontakter i disse dager bedrifter i Surnadal med informasjon om magasinet. Dersom du ønsker å annonsere i magasinet, oppfordrer gruppa deg til å melde deg på så fort som mulig. Om du ikke har fått informasjon tilsendt, kan du ta kontakt med en av prosjektgruppas medlemmer.

Magasinet har mål om å vise et aktivt og variert næringsliv i Surnadal kommune, så bedrifter fra alle bransjer oppfordres til å annonsere i magasinet for å profilere sine tjenester, produkter og kompetanse.

Magasinet distribueres i Surnadal, Halsa, Rindal, Meldal, Sunndal, Tingvoll, Hemne, Aure og Smøla.

bilde1.jpg
Vintermagasinet fra næringslivet i Surnadal ble en suksess.

 

Surnadal Næringsforening er medlem av Trollheimsporten.

Tips en venn Skriv ut