Onsdag
Onsdag Delvis skyet
18°
Delvis skyet
Flau vind
Torsdag
Torsdag Skyet
22°
Skyet
Svak vind
give me 5-8

Give me 5 med Fjord & Fjell

Onsdag kveld stod femteklassingene i Surnadal kommune på scenen i Storstuå sammen med bandet Fjord & Fjell. Anført av stangvikgjelding Jo Inge Nes ble det en flott og variert konsert der både visesang, pop og rock stod på programmet. 

Give me 5 er et musikalsk prosjekt for kommunens femteklassinger som ble arrangert for første gang i 2010. Temaet er vennskap og toleranse, og elevene samarbeider med ulike profesjonelle artister og band. Oppigjennom tidene har prosjektet blant annet hatt besøk av Bjarne Brøndbo, Frode Alnæs, Tramteateret og Henning Sommerro.
 
I år samarbeidet Give me 5 med  Fjord & Fjell som er en del av Møremusikarane. Bandet består av Jo Inge Nes (slagverk, perkusjon), Audun Skorgen (bass), Peter Wergeni (saksofon og fløyte) og Øystein Sandbukt (gitar). 
 
Musikalsk ansvarlig og dirigent for Give me 5-koret har vært Ragnhild Dahl.
 
give me 5 møremusikarane.jpg
 
Alle de 62 femteklassingene i Surnadal kommune deltok på konserten i Storstuå onsdag kveld, og det var ingen tvil om at de likte seg godt på scenen sammen med musikantene. I løpet av timen konserten varte, fikk publikum høre alt fra visesang til pop og rock.
 
- Vi skal synge sanger det er morsomt å synge i dusjen, sa Nes før koret trøkket til med klassikere som "Forelska i lærar'n" og  "Hjalmar". 

Videre sang koret sanger fra Odd Nordstoga, Unni Boksasp, De Lillos,  Arne Bendiksen og Sigrid. 

Under poplåten "Strangers" av Sigrid sang sang fire av elevene solo, med god støtte av sine medelever i Give me 5-koret. 
 
Fjord & Fjell krydret konserten med sin egen avdeling, hvor de fikk vise frem hvilke kvalitetsmusikere de er. 

Konserten ble avsluttet med De Lillos "Tøff i pysjamas". Elevene sang av full hals foran et begeistret publikum som stort sett bestod av stolte foreldre, søsken og besteforeldre.
 
På spørsmål fra varaordfører Helge Røv om de har hatt det artig, var det ingen som helst tvil; 

- Jaaaaa! 
 
give me 5-solister.jpg
Solister: Bunnisa Khamsup, Tone Langli, Vilde Moe og June Ranes
 
give me 5-1
give me 5-2
give me 5-3
give me 5-4
give me 5-5
give me 5-6
give me 5-7
Tips en venn Skriv ut