Gøran Bolme pensjonistlag

Gir ut låt om juleminner fra Øvre Surnadal

Årets julelåt er her! På lokalt initiativ og stort engasjement fra grendahus, enkeltpersoner og foreninger i Øvre Surnadal gir artist Gøran Bolme og studio DreamFarm ut en sang om juletrefestene i Dønnem bedehus.

I Jul i Dønnem bedehus synges det (naturligvis på dialekt) om små og store tradisjoner, som gangen rundt juletreet og utallige finurlige betraktninger, alt i kjent, humoristisk og lun Gøran Bolme-stil. Flere lokale skikkelser dukker opp, blant annet får vi høre om Ragna og Magnhild Bun, særlig hadde sistnevnte en meget sentral rolle på disse festene. Studioet har blant annet tatt med seg utstyr for å ta opp lyden av pianoet Magnhild spilte på i bedehuset, og sangen er dermed en riktig gjennomført hyllest til de mange minnene juletrefestene i Dønnem bedehus skapte.

Gøran Bolme forteller til Trollheimsporten at han er svært takknemlig for det lokale engasjementet i Øvre Surnadal, med Berit Synøv Fugelsøy i spissen, som gjorde innspilling og utgivelse mulig.

Plateslippet blir i Sagatun grendahus 11. desember, samtidig med Øvre Surnadal barneteaters Jakten på det perfekte juletre. Sangen blir lagt ut til streaming samme dag, men radio KSU 24/7 melder at de kommer til å spille sangen også før den tid.

 

Jul i Dønnem Bedehus

Tekst og melodi: Gøran Bolme
Arrangert, produsert og mikset av Frank sPoon Botten i DreamFarm Studios i Surnadal.
Gitar og bass: Frank sPoon Botten
Piano: Rolf Paulsen
Trommer/Perc: Olav Nergård Tørset
Koring: Linda Botten, Frank sPoon Botten og Alva Lisa Botten.
Mastring: Mercury Mastering (California)
Label: DreamFarm Records
 

Bildet over er fra da Gøran Bolme fremførte Jul i Dønnem bedehus på Surnadal pensjonistlags julemøte torsdag 1. desember.