villy stølen_350x256

Har Villy distriktets tøffeste postkasse?

Gir full gass med "Harley-kasse" på poststativet

- En må finne på noe sprøtt av og til, sier Villy Stølen med et smil. 47-åringen er stor Harley-Davidson-fan, og det vises godt. Ikke bare har Villy innredet førsteetasjen i huset på Surnadalsøra til Harley-"gutterom" i svart og oransje med mekkeplass og et lass med Harley-effekter. Også postkassen hans skiller seg så definitivt ut på stativet på Øra!

Har du - eller noen du kjenner - en postkasse som er litt utenom det vanlige? Tips oss, eller send bilder til redaktor@trollheimsporten.no!

- Harley er en livsstil. Det er sjel i sykkelen slik den buldrer og bråker, og så er den komfortabel å kjøre med, sier Villy Stølen.

Selv har har kjørt den amerikanske sykkelen i åtte år. I tillegg har han i huset sitt på Øra - i førsteetasjen der postkontoret i sin tid var - egen "Harley-etasje" der fargevalget er svart og oransje.

Og det er de samme fargene som er lakkert på postkassen hans.

Sammen med blant annet påmonterte Harley-beltespenner, skjelett og eiernavnet i store, blanke bokstaver på lokket, gjør det at Villys postkasse så absolutt ikke er anonym sammen med de vanlige, grønne kassene på stativet.

- Kassen ble hengt opp etter Øramartnaden i begynnelsen av juli. Det er en del som har lagt merke til den, ja. Litt artig skal en jo ha, og ikke være så redd for å vise seg fram, sier Villy Stølen.

På verdensbasis er det registrert rundt en million Harley-kjørere, og bare i Surnadal anslår Villy at det finnes cirka 30 sykler.

- Jeg og dama ha hver vår Harley, og det er topp å dra rundt på turer med telt og primus. Trenger ikke noe hotellrom, da, smiler Villy.

Han understreker at bortimot 100 prosent av dem som kjører Harley, er vanlige familiefolk.

- Vi har et unikt miljø som man ikke finner andre plasser.

Harley-Davidson er den mest solgte motorsykkelen i Norge. På verdensbasis var det i 2008 registrert over en million medlemmer i HOG (Harley Owners Cub) og over 2000 bare i Norge.

- Og vi trenger å få flere inn i vår "familie", ikke minst på Nordmøre. Det er bare å kontakte meg i Chapter Nordvest. så blir dere med i et suverent miljø og familie. Vårt motto er å ha det moro, kjøre Harley, og ikke minst sikkerhet, forteller Villy Stølen.

Han anbefaler å se på disse sidene:
www.hog.com/

www.hog.no

www.nordvest.hog.no