Fritidsantrekk

Fra fotoarkivet til Edgar Kattem

Gammelt fritidsantrekk

Ser at det blir etterlyst bilder av fritidsantrekk fra eldre tider. Dette her er vel litt på sida, da det slett ikke er noen form for strikkemønster eller slikt. Men jeg meiner det er et godt og artig bilde som viser "fritidsantrekk" like etter krigen. Det foteller Edgar Kattem til Trollheimsporten.

Det er Kolbjørn (til venstre) og Sigvald Kattem. De er på molteplukking, og tar her en pause og en "blås" ved Kattemsetra.

Legg merke til alpehuvene, og de stilige knikersene! Folk hadde nok sperra opp augene om de hadde møtt folk i slik kledning i dag...

Bildet er tatt ca. 1950 - tekst og foto: Edgar Kattem.

Edgars Fotoarkiv finner du her under På Porten (der du også finner mange andre arkivsider - blant anna Willys arkivdykk) når du er på Hovedsida. Sjå også Edgars fotoarkiv 2010, Edgars fotoarkiv 2011 og Edgars fotoarkiv 2012, der du finner dette. Sjå også Edgars fotoarkiv 3! Edgars Fotoarkiv 1 og Edgars Fotoarkiv 2. Det er mye å finne fra Edgar Kattem på Trollheimsporten. Utgangspunktet er Edgars Fotoarkiv under På Porten på den grå menylinja når du er på Hovedsida på den raude.