IMG_3970-kopi

Fyrverkerihyllest og trønderrock

Lørdagens utekonsert under Norsk Laksefestival bød på både eksplosiv hyllest med Åge Sten Nilsen og høyt allsangbar trønderrock med Terje Tysland.

Alt lå til rette for en flott festivalkveld i Surnadal sentrum lørdag kveld med oppholdsvær og feststemte deltagere. Det at ølteltet som tidligere lå lenger unna scena nå ligger med kremutsikt til konsertene var et godt valg som skapte bra med liv på konsertområdet. Rundt 1470 tok turen til Skei denne kvelden.

Åge Sten Nilsen - kanskje best kjent fra glam rock-bandet Wig Wam - har reist rundt landet med showet "THE SHOW MUST GO ON" som har hyllet Queen og Freddy Mercury. Hyllesten fortsatte i Surnadal, og akkompagnert av fyrverkeri og flammer serverte Sten Nilsen med band den ene powerlåta etter den andre. Uten tvil en stor scenepersonlighet med godt publikumstekke!

IMG_3912.JPG
 

Terje Tysland har over 30 år i bransjen og 20 album på samvittigheten, og er med andre ord en erfaren entertainer! Sanger som "Send mæ en øl" og "Gutta på by'n" passet godt for kvelden, men han poengterte også at han hadde flere kjærlighetssanger på setlista, noe som kanskje også passet like så bra. Allsangfaktoren var høy til sanger som "No går det på ræva" hos alle aldersgrupper, og det kan kanskje dermed konkluderes med at konserten slettes ikke gikk på ræva!

IMG_4009.JPG

IMG_3996.JPG

Godt med folk foran scena denne kvelden!

 

IMG_3922.JPG

Åge Sten Nilsen med band. 

 

IMG_3956.JPG

Det skulle ikke stå på effektene! 

 

IMG_3929.JPG

IMG_3986.JPG

Terje Tysland med band.

IMG_3995.JPG