Politi ny ingress 2014

Fv65 ved Kvåle er åpnet igjen

Fv65 ved Kvåle i Orkdal var stengt hele dagen etter en frontkollisjon mellom en kassebil og en semitrailer torsdag morgen. Kl 20.30 torsdag kveld var veien endelig åpen igjen.

I de timene veien var stengt var det omkjøring fra Fannrem og Vormstad på Fv 471 på østsiden av Orkla, og på Fv 481 og videre på Fv 480 via Hoston fra Vormstad. Man kommer da over på Fv 463 (gamle E39) i Svorkbygda. Sørgående trafikk kan velge samme rute motsatt vei, men må da kjøre fra Fannrem opp Hemneveien. Det er også mulig å kjøre mellom Kvåle og Sika.

Årsaken til at åpning av veien tok så lang tid, var at politiet og Statens vegvesen måtte foreta tekniske undersøkelser på ulykkesstedet. Deretter ble det iverksatt bilberging av semitraileren, som lå nede i en skråning.

To personer var på et tidspunkt fastklemt, én i hver bil. Begge ble relativt raskt frigjort og fikk behandling av legepersonell på stedet. De ble deretter fraktet til sykehus med ambulanse, i tillegg til en tredje person. Ifølge St. Olavs hospital har ingen pådratt seg alvorlige skader.

Les mer hos Avisa Sør-Trøndelag.