kamp malin bjørnås2

Full pott for Rindal

Rindals håndballdamer vant begge sine bortekamper søndag. Ålen ble slått 26 - 28, og Røros ble banket hele 20 - 40. Rindal beholder dermed ledelsen på tabellen, og har stø kus mot opprykk til 4. divisjon.

Spillende trener, Malin Gåsvand Løset, skriver følgende om kampene:

I dag tok vi turen til Ålen og Røros sammen med tidenes heiagjeng! Første kamp gikk av stabelen klokken 12.00. Dette viste seg å bli en svært så spennende kamp. Lagene fulgte hverandre tett og byttet på ledelsen. Noen minutter før pause lå vi under med ett mål, men likevel gikk vi til pause med tremålsledelse. 2 minutter igjen av kampen var stillingen 26 - 26. Takket være Malin Bjørnås som holdt hodet kaldt, sørget hun for 26 - 27 med 25 sekunder igjen av kampen. Hun satte også 26 - 28 som ble sluttresultatet mot Ålen. Alle spillerne gjorde en heltemodig innsats og det er dette vi må kalle en real lagseier!

Kamp nummer to fikk en helt annen utvikling enn den første kampen. Etter en veldig bra start og ledelse 5 - 0, kom Røros mer inn i kampen. Det ble derimot ingen tvil om hvem som var det beste laget utover omgangen. Til pause ledet vi 13 - 22. Med mye større fart og med mye godt spill, ble det stor jubel når vi rett før slutt scoret mål nummer 40. Sluttresultatet ble 20 - 40! Alle utespillerne kom på scoringslista i denne kampen, og keeper Maren Halgunset spilte to gode kamper.

Vi vil takke vårt fantastiske publikum som nok en gang stiller opp og heier oss fram til 4 poeng.

Kampfakta Ålen - Rindal 26 - 28 ( 12 - 15 )