Full pott for damelagene

I løpet av helgen har Surnadals to seniorlag spilt tre hjemmekamper. Surnadal 2 vant begge sine kamper mot henholdsvis Oppdal og Sokna, mens 4. divisjonslaget vant søndagens oppgjør mot Skaun.

5. divisjonslaget tok lørdag sin første seier for sesongen når Oppdal ble sendt hjem fra Surnadal idrettshall med tap. Gjestene ledet kampen 4 - 1, men Surnadal slo sterkt tilbake og kunne gå til pause med ledelse 11 - 6. Surnadal fortsatte med godt spill etter pause, og økte ledelsen. Surnadal 2 vant til slutt kampen med komfortable 24 - 16.

Søndag kom Sokna på besøk - et lag Surnadal 2 tapte mot før jul. På hjemmebane spilte damene betydelig bedre, og særlig var forsvarsspillet mer solid. Til pause ledet Surnadal 2 med fem mål. Andreomgangen ble jevn og sjansefattig, hvor spesielt hjemmelaget hadde problemer med å finne gode løsninger i angrep. Sokna vant andreomgangen 6 - 5, men Surnadal 2 kunne likevel til slutt juble for sin andre seier denne sesongen. Surnadal 2 klatret med dette til 6. plass på tabellen med 5 poeng på 9 kamper.

Bakerst fra venstre: Tonje F. Kvendbø, Valeria Dannevig, Ingrid Andersen, Oddrun Husby, Hanne M. Fiske og Mia Faksnes. Foran fra venstre: Marit Ingeborg Bævre, Line Indergård, Oda Bredesen, Sara Reiten og Line Mogstad.

Slitekamp for 4. divisjonslaget
Surnadal var forberedt på en tøff fysisk kamp mot Skaun, og det ble som forventet både jevnt og tøft. Surnadal ønsket å revansjere et surt bortetap før jul, og visste at de hadde en god sjanse om de fulgte kampplanen. Anført av godt målvaktspill og ei disiplinert backrekke klarte hjemmelaget å holde Skaun bak seg i målprotokollen. Til pause ledet Surnadal med tre mål, og ved kampens slutt var avstanden økt til fem på stillingen 24  - 19.

Surnadal har vunnet fire kamper og spilt èn uavgjort, men på grunn av at både Tynset og Melhus/Gimse 2 trakk seg fra seriespillet etter jul mistet Surnadal fire poeng. Dermed er situasjon slik at de ligger på 8. plass på tabellen med 5 poeng etter 9 spilte kamper. Ingen lag rykker ned fra avdelingen i år.

Bakerst fra venstre: Hanna Saksen, Line Mogstad, Ingvild Berg, Mari Vattøy, Hilde H. Dalsegg, Marlene Myrlund, Kine Bjørseth, Sara Forslund og Geir Helge Heggset. Foran fra venstre: Elise Einum, Emilie Moholdt, Ane Lyngstad, Oda Bredesen og Kristin L. Solli.

Se tabellen til D4 her

Se tabellen til D5 her

Kampfakta D4 Surnadal - Skaun 24 - 19 ( 12 - 9 )