OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trollheimsporten og Naturmagasinet

Fuglebrettet i romjula 2007

Ola Eirik Bolme bidrar med en bildeserie fra fuglebrettet tatt i romjula 2007, og skriver: - Edgar Kattem lurte på hvor gulspurven er blitt av; vi har en liten flokk her oppi Bukta. I flokken er det en liten raritet, den ser ut som en kanarifugl med sterke gule farger. For å trekke til seg gulspurven må en legge ut hel havre eller andre hele kornsorter. Trollheimsporten mimrer og feirer 10 år med å legge ut nytt gammelstoff fra Naturmagasinet og 2007. Sjå bildeserien til Ola Eirik fra romjula det året:

OLYMPUS DIGITAL CAMERATrollheimsporten har som mål å få på plass alt stoff fra "gamle Trollheimsporten". Dette tar tid, da vi må ta for oss hver eneste sak for seg. Men det går framover. Akkurat nå er det Naturmagasinet som er i ferd med å komme på plass og vi avslutter denne gangen året 2007 med denne bildeserien fra Ola Eirik Bolme. Videre finner du denne gangen dette: Svarttrasthann i seinhøstløv, spørsmål om en perlemorvinge, bjønn - nei da? Og til slutt byggmester edderkopp.

Du finner alt fra "gamle Trollheimsporten" 2007 ved å klikke på linken.

Du kan også sjekke 200420052006planteliv og dyreliv under Naturmagasinet - som du funner under Trollheimen på den burgunderrøde menylinja.

Kos deg her med bildeserien til Ola Eirik Bolme fra romjula 2007:

Klikk på bildene og sjå de større - klikk videre på de og sjå de i en serie:

blåmeis 1
Blåmeis. Alle foto: Ola Eirik Bolme
Blåmeis 2
Blåmeis.
Blåmeis 3
Blåmeis.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gulspurver.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gulspurver.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kanarigulspurven.
Kjøttmeis 1
Kjøttmeis.
Kjøttmeis 2
Kjøttmeis.