surnadalrindal8

Fruktbart fotballsamarbeid

I fjor høst inngikk Surnadal IL og Rindal IL et historisk fotballsamarbeid, og slo sammen juniorlagene i begge klubbene til ett lag. Samarbeidet skulle vise seg å bli en suksesshistorie,for søndag kan nemlig laget bli seriemestere!

Lørdag skulle Rindal/Surnadal avslutte en vellykket sesong med hjemmekamp mot Kattem. Slik ble det dessverre ikke, da trønderne sent fredag kveld ga beskjed om at de ikke klarte å stille lag. Rindal/Surnadal fikk poengene og tre plussmål, men det var ingen tvil om at spillerne mer enn gjerne kunne tenkt seg å spilt kampen. Om serieleder Utleira avgir poeng mot Nardo søndag kveld, kan Rindal/Surnadal juble over seriemesterskap! Se tabellen her.

Rindal/Surnadal har hatt treninger i begge kommuner, og har byttet på å arrangere hjemmekamper. Lars Ole Heggem fra Rindal IL og Espen Fougli Vraalsen fra Surnadal IL har delt på treneransvaret. Heggem kan fortelle om et svært vellykket samarbeid.

- Sesongen har rett og slett vært fenomenalt bra, både sportslig og sosialt. Samtlige spillere har hatt stor utvikling, og spillergruppen er en herlig gjeng, sier Heggem som håper og tror på videre samarbeid.

- Med bare positive erfaringer fra årets sesong, har jeg stor tro på at vi skal fortsette samarbeidet. Laget mister fem spillere (til A-laget) neste sesong, men flere talentfulle 16-åringene står og banker på "juniordøren", sier treneren som ser for seg videre spill i 2.divisjon.

- Serien til G19 er delt inn i 1,. 2. og 3.divisjon. Vi har spilt i 2.divisjon, og har hevdet oss godt. Dette er et nivå som passer oss og vår spillestil. Vi har lagt vekt på at alle spillerne skal få spilletid i alle kamper, og det er en filosofi vi har lykkes med og vil ta med oss videre.

Isteden for de planlagte seriekampen, ble det arrangert en internkamp på Syltøran stadion lørdag ettermiddag. Hele 26 spillere fra juniorlaget og Surnadals G16-lag var i aksjon. Lagene ble delt inn på tvers av klubbene, og laget med surnadalsdrakter vant til slutt 1 - 0. Det tapende laget, inkludert trener Lars Ole Heggem, fikk en hard straff! Se video av "sviræv" under!

juniorlaget surnadal rindal 2014_690x375.jpg

surnadalrindal1.jpg

surnadalrindal2.jpg

surnadalrindal3.jpg

surnadalrindal4.jpg

surnadalrindal5.jpg

surnadalrindal6.jpg

surnadalrindal7.jpg

surnadalrindal9.jpg