Irene Haugen og Gunn Iren Bergheim

Frister med ferskvare

På Coop Extra Surnadal får du nå et varmt gjensyn med nystekt pizza, wraps og påsmurte baguetter – hver eneste dag.

Nystekt pizza og ferskmat var standard i Coops butikklokaler på Skei før, og mange har nok kjent på savnet – butikksjef Irene Haugen inkludert.

- Vi følte vi måtte gjøre noe med å dekke det tilbudet igjen, sier hun.

Haugen verdsetter å støtte lokal handel, derfor falt valget naturlig på catering fra Surnadal. Det er Trollheimskjøkkenet ved tidligere Trollheim Vekst, nå Trollheim, som kommer med nye leveranser hver eneste morgen mellom åtte og halv ni. Gunn Irene Bergheim opplyser at attføringsbedriften nylig fikk bekreftelse på navneendringen i Brønnøysundregistrene, og en liten profilendring med ny logo er underveis.

Utvalget er godt, med ferske, påsmurte wraps, baguetter og varm pizza. Det er spesielt sistnevnte butikksjefen tror kommer til å bli populær, og hun kan fortelle at den er ganske lik pizzaen som Coop Mega hadde før. Den stekes i butikken og vil bli å finne i godt selskap med kyllingen i varmedisken. Tirsdag formelig fløy pizzastykkene ut av butikken, men både Haugen og Bergheim mener de skal klare å møte etterspørselen. De tror på et godt og langt samarbeid, og kan samtidig avsløre ytterligere planer for ferskmatutvalget. Om ikke lenge får vi nemlig mest sannsynlig et gjensyn også med salatbaren.

Avslutningsvis bekrefter Haugen med glimt i øyet at pizzaen selvfølgelig er testet og kvalitetssikret.

- Vi tar jo ikke inn hva som helst, smiler hun.