heidi øyunn musters bistro

Frir til lokalbefolkningen

Det var knapt en ledig sitteplass ved uteserveringen på Musters bistro da vi tok turen innom onsdag kveld. Det er akkurat slik resturantsjef Øyunn Fugelsøy Aune og resepsjonistansvarlig ved Thon Hotell Vårsøg, Heidi Haltli, ønsker å ha det hver kveld gjennom hele sommeren.

Etter en litt treg start, med litt for mange ledige plasser utover kveldene, braket det skikkelig løs på Musters onsdag. Surnadalingene kom seg endelig opp fra hagestolene, og inntok den fine resturanten som ligger midt på Skei.

- I kveld er det så mye folk at vi måtte ringe etter ekstra betjening. Det er selvsagt veldig hyggelig, og vi har et inderlig ønske om at flere surnadalinger skal få øynene opp for tilbudet vårt, sier Fugelsøy Aune.

- På et ledermøte tidligere i år ble vi enige om å satse på lokalbefolkningen, og etterkomme ønske om blant annet uteservering med enkel sommermeny som passer for hele familien. Vi har kjøpt inn nye utemøbler, og fått et trivelig uteområde. Nå er det opp til surnadalingene om dette skal bli et tilbud hver sommer, sier Haltli som ber om forståelse for at det ble litt hektisk onsdag kveld.

- Jeg håper virkelig at alle skjønner at vi trenger tid på å finne frem til et godt og lønnsomt konsept som både hotellet og kundene blir fornøyde med. I kveld løper alle som jobber her så fort de kan, og gjør sitt ytterste for å yte god service.

Thon Hotell Vårsøg er kjent for sitt gode kjøkken, fine rom og hyggelige atmosfære, og de ansatte får stadig servert skryt fra fornøyde gjester fra inn- og utland.

- Nå nylig sjekket det ut en mann som hevdet at det er kun et hotell i Dubai som er finere enn vårt, smiler Haltli.

Musters bistro holder åpent hver dag hele uken helt frem til 17.august. Etter dette er Musters åpen fredag, lørdag og søndag, og restauranten Horisonten holder åpent hver dag unntatt søndag. - Det er med andre ord mulig å få kjøpt seg god mat hver eneste dag, sier restaurantsjefen.

Sommermenyen består av blant annet salater, pasta, fiskepakke, biff, fingermat og den berømte Mustersburgeren. I tillegg er det en variert barnemeny som består av både kjøtt, fisk og pasta.

Musters bistro åpner dørene klokken 16.00 mandag til fredag, og klokken 14.00 lørdag og søndag.

På bildet under ser vi en travel Line Antonsen som hadde fullt opp med å forsyne tørste sommergjester onsdag kveld.

line musters bistro servering.jpg