untitled-8

Fridag i Svolvær

Her kommer en ny hilsen fra Loffejooon og det han registrerer og opplever på loffeturen sin i Lofoten. Her kommer noen stemningsbilder fra en fridag i Svolvær. Loffejooons opplevelser finner du på Reisebrev!

Hei, her kommer noen stemningsbilder fra Svolvær! Har en fridag i dag så jeg vandret rundt i byen. På amfi i Svolvær møtte jeg en utflytta Surnadaling som jobbet på kaffen i amfisentret, kona til han Ingebrikt Bøvra jobbet her, og ho kjente meg igjen. Ellers så vandret jeg rundt og tok noen bilder, - en dag med regn, vind og hålkeføre.

Tok også bilder av redningsskøyta som jeg har vært med på. Det er den som blir brukt som ambulansebåt til øyene rundt Svolvær. Det er en del av min jobb her oppe å bli med ut, og da nytter det ikke å si at en blir sjøsyk og livredd av stormen som herjer. Men det er også finte dager og vindstille, - en opplevelse hver gang. Ellers så er det som hjemme, den eldre garde søker seg fram til kaffepraten på Amfi og treffes på bryggekanten for å sjå til båten sin.

En fiskerbåt drar av sted og skal utpå havet for å tjene penger. Hurtigruta kommer snart til kai og er en viktig brikke her oppe. Svolvær med sine mektige fjell, - mange kommer hit får å klatre sommer som vinter. Flyplassen er ikke langt unna, og vi har ca. 7 mil til Leknes som også er en by, Kabelvåg og Henningsvær er verd et besøk som turist. Jaja, det får være nok for i dag. Jeg skal ta en loffetur og kose meg utover dagen og kvelden.

Mvh. Loffejooon 
Jon Storholt

Klikk på bilda nedafor og se de større og som bildeserie!

-

untitled-2
untitled-3
untitled-4
untitled-5
untitled-6
untitled-7
untitled-9
untitled-10
untitled-12
untitled-13
untitled-14
untitled-15
untitled-16