Vanndråper[1]

Fotogleder

Applausen fra kirka har etter hvert lagt seg...og det er vel på tide å produsere mer vakre glimt! Må tru det var stor stas å få kom uti Rindaln og vis fram noen gode øyeblikk.Takk for at jeg fikk komme! sier Wenche Rennan, som viste mange av sine vakre bilder under konserten til "Tormod" i Rindal kirke siste søndag.

Her en dag vart jeg så inspirert av Trollheimsportens stødige innsender og min fotovenninne Lise Dagrun Løset og hennes flotte tulipaner, at jeg vart nødd til å gå til et slags "tulipan-verk" sjøl! Vel, det er ei stund siden disse vakre rosa tulipanene prydet hjemmet, men det har liksom vært andre typer bilder som har tatt tiden til undertegnede i det siste...
Da som sagt det var over, fikk jeg sannelig gløden over meg til å "skarp opp" tulipanbildene med vanndryss på seg! Så takk til Lise for inspirasjon, jeg venter på mer! I mellomtida håper jeg disse kan glede noen og gi inspirasjon for flere til å "skarp opp" noen bilder og sende dem til Porten.

Det er tydeligvis stor fotointeresse i Rindal, mange dyktige og fotoglade folk, ser jeg. Så lurer jeg på om det er interesse for fotokvelder, der man kan samles og prate foto. Uten så mange sakslister og rettningslinjer, kanskje mest å lære av hverandre. Uhøytidlig fotoprat over en god kopp rindalskaffe kan bli guste gøittj! Kanskje kan vi glede både hverandre og andre interesserte. Jeg kunne godt ha hørt på dem som har holdt på med foto i årevis. Har noen andre gode planer ville det være spennende å høre om. Tenk på det og kom gjerne med innspill. E kjæm!

Vi hørast!

Hilsen Wenche Rennan

- og dermed går utfordringa ut til Trollheimsportens lesere!