IMGP6692

Fortjent hjemmeseier på Rinnvollen

Denne søndagen var hustren for utendørsidrett! Heldigvis for rindalingene, så vant Rindal 5 -2 over Trondheimslaget IL Trond på Rinnvollen i dag, i en kamp der publikum slet med å holde paraplyene i vinden og regnet. Storscorer Roy midt på bildet.

De over 50 frammøtte tilskuerne kunne slippe løs jubelen allerede etter 17 minutters spill når lagets toppscorer Roy Bolme sender Rindal i føringen.

21 minutter var spilt når Rindal nok en gang er frampå. Jo sender Sander gjennom på venstrekanten, og han finner Roy Bolme foran mål, som setter ballen kontant i mål til 2-0.

Etter 28 minutter er det gjestene fra Trondheim som er i angrep og som får straffespark. Dermed reduserer Trond til 2-1.

Fem minutter før pause får Rindal corner. Stian Bolme tar den og ballen går via et Trond-bein ved første stolpe og i mål. Dermed ble det 3-1-ledelse til pause.

Andre omgang starter også godt, med scoring i det 55. spilleminuttet. Roy Bolme er på rett plass og setter inn 4-1 fra kloss hold.

Etter 62 minutter er det gjestene som får nok en redusering, når Tronds måltjuv Ole Sundnes får stå helt alene på 5 meter. Dermed 4-2.

Etter 80 minutter er det Rindal som igjen er i angrep. Litt fram og tilbake på 5-meteren, før ballen havner i føttene på målsniken Roy Bolme som dermed fastsetter sluttresultatet til 5-2 med sin fjerde scoring for dagen!

Like etter scoringer får Sondre Aune rødt kort av dagens dommer i det han hindrer en Trond-spiller i å løpe gjennom. Dermed måtte Rindal avslutte med 10 mann, uten at Trond klarte å utnytte det.

Rindal beholder med dagens seier fortsatt fjerdeplassen på tabellen med 29 poeng når to kamper gjenstår av årets serie. Neste hinder for rindalingene er borte mot serieleder Svorkmo, før Frøya kommer på besøk på Rinnvollen i sesongens siste kamp 7. oktober.