Picasa

Fokus på norsk mat

Tre serveringssteder i Rindal ble i dag utnevt som Bondevenn av Rindal Bondelag. Bondelaget ønsker å gjøre litt stas på dem som er besvisst på å bruke norske råvarer i matlaginga.

Leder i Rindal Bondelag, Inge Brønstad, og Ivar Mylkegard var i dag på en runde rundt i bygda og delte ut diplom og bondevennforkle til tre serveringssteder. Bondelaget ønkser å framsnakke serveringssteder som er bevisst på å bruke norske råvarer i matlaginga.

Dette er et ledd i Bondelagets kampanje "Norge trenger bonden". Norges Bondelag vet at det fins mange som er glade i norske råvarer, norsk landbruk og kulturlandskap. Som et ledd i kampanjen leter nå Bondelaget etter disse.

Alle liker å bli satt pris på for det de gjør, og det er viktig for norske matprodusenter å være i positiv dialog med samfunnet rundt dem. Å få positiv oppmerksomhet fra Bondelaget blir som regel veldig godt mottatt! Derfor deler lokallag og fylkeslag i disse dager ut diplomer, forkler. heder og ære.

 

Bilde over: 3 venner var glade over å bli satt pris på: Inger Kristin Landstad og Birgitte Stokke

Kjøkkenet på Rindal helsetun_690x462.jpg

Kjøkkenet på Rindal helsetun fikk forkle og diplom: Fra venstre: Ivar Myklegard og Inge Brønstad fra Rindal Bondelag, Mari Negård Aunebakk, Ida Therese Steinsvoll og Inger Johanne Oppedal. Bak: Tor Olav Tiller

På Saga Trollheimen hotell_690x462.jpg

Randi og Morten Gåsvand ved Saga Trollheimen Hotell bruker gjerne lokale og kortreiste råvarer. De serverer gjerne reinsdyrsteik til sine gjester. Kjøttet henter de hos Kants reinslakteri i Resdalen.

Bolme Pensjonat var travelt opptatt med et arrangement i dag og vil få besøk seinere.