Første skoledag i Stangvik

I Stangvik er det ni førsteklassinger i år. Alle møtte spent opp på skolen mandag, sammen med foreldrene sine. Her fikk de også møte ordføreren.

Første klasse Stangvik 2017.jpg
Spente førsteklassinger sammen med lærer Ingunn Dale Kvendset, ordfører Lilly Gunn Nyheim, assistent Elin Hønsvik og rektor Arne Landsem.


Ordfører Lilly Gunn Nyheim tar en tur innom en eller to av skolene i kommunen på det første skoledagen, for å ønske førsteklassingene velkommen. I fjor var hun på Øye. I år var turen kommet til Mo og Stangvik.

Førsteklassingene i Stangvik kjenner ordføreren fra før, for hun har vært innom på besøk i barnehagen. Hun pratet litt med elevene om hvor viktig det er at alle er gode venner og har det bra på skolen.

Hun nevnte også at det er mange som går eller sykler til skolen, og da er det viktig at alle er forsiktige og følge trafikkreglene. Ikke minst de vokse som kjører bil.

Barna var litt forsiktige med å prate under det aller først møtet. Kanskje ikke så rart, med både ordfører, lærere, rektor, foreldre og journalister til stede. Men vi regner med at de tødde fort opp da de samlet seg på klasserommet etterpå.

Første klasse Stangvik 2.jpg
Mia, Sigrid, Bea, Svea, Ola Magnus, Tor Olav, Endre og Sindre.
 

Trollheimsporten var innom Rindal, Mo og Stangvik på den første skoledagen. I løpet av de første skoleukene vil vi besøke 1. trinn på de andre skolene i Surnadal også.