Torsdag
Torsdag Lettskyet
Lettskyet
Flau vind
Fredag
Fredag Skyet
Skyet
Flau vind

Første skoledag i Mo

Fem spente førsteklassinger møtte opp til skolestart i Mo mandag morgen. Ordfører Lilly Gunn Nyheim tok turen innom for å gratulere dem med den store dagen!

1. klasse.jpg
Førsteklassingene Ole, Jonas, Marte Håkon og Mie sammen med lærer Marit Bakk, ordfører Lilly Gunn Nyheim og rektor Eva Dalsegg.


Det var en spent, men munter, gjeng som kom til første skoledag på Mo oppvekstsenter. Alle visste at de skulle lære å skrive og regne, og at det er viktig at alle har det bra på skolen og er gode venner. De fem førsteklassingene deler klasserom med seks andreklassinger.

Klasserom.jpg
Ordfører Lilly Gunn Nyheim hadde tatt på seg ordførerkjedet for å ønske elevene velkommen.

hopp2.jpg
- Jippi! Første skoledag!

hopp1.jpg

Ordfører Lilly Gunn Nyheim besøker noen av førsteklassingene i bygda på første skoledag hvert år.

- Det er en stor dag, og dette er et av de triveligste oppdragene jeg har som ordfører, sier hun.

Hun minner om at alle må ta ekstra hensyn i trafikken rundt skolene i disse dager. Nå er det mange nye myke trafikanter ute. Noen går, og noen har kanskje nettopp lært å sykle. Ordføreren oppfordrer alle til å være ekstra oppmerksomme på veiene der skolebarn ferdes.

Dessverre er det umulig for ordføreren å besøke alle førsteklassingene i kommunen på den første skoledagen. Men hun er innom en eller to av skolene hver år. I fjor var hun på Øye, og i år på Mo. Fra Mo dro hun videre til Stangvik oppvekstsenter, der førsteklassingene startet skoledagen litt senere. 

 

Tips en venn Skriv ut