Heidi Sæter2_450x301

Følg Heidi på veien mot Athletic Fitness 2011

Heidi Gravvold Sæter er surnadaling, men har bodd på Svalbard i 2,5 år. I februar flyttet hun hjem igjen, og jobber nå hos IT-partner. Timer med trening og fokus på riktig kosthold gjør at Heidi er nær målet sitt; deltakelse i Athletic Fitness 2011. I den forbindelse har hun, gjennom sitt team i Gympartner, fått egen blogg. Der kan vi følge Heidis forberedelser frem mot den store dagen i april.

Athletic fitness er en konkurranse som skiller seg litt fra vanlig fitness og kroppsbygging. I denne typen konkurranse må deltakerne konkurrere i både symmetri, styrke og fitness. For å prestere bra innen fitness trengs det både trening for volum, styrke og utholdenhet.

Athletic Fitness 2011 blir arrangert 30.april i Oslo.

- Jeg har alltid drevet med en eller annen idrett, og for ca 4 år siden begynte jeg å interessere meg for styrketrening, og ble mer og mer nysgjerrig på kroppsbygging. Det var imidlertid ikke før tidlig på våren i fjor at jeg bestemte meg for å satse seriøst fram mot konkurranse. Jeg har derfor trent målbevisst så og si hver dag, med kun et opphold i sommerferien. Fra nyttår startet jeg på diett der formålet er å få ned fettprosenten, men samtidig beholde så mye muskelmasse som mulig. Det krever et veldig strikt kosthold og mye trening i form av styrke og lavintensiv kondisjonstrening, sier Heidi.

Det var egentlig body fitness jeg drømte om først, men så var det coachen min, Line Marion (www.linemarion.no), som pusha på for å få til et team til å stille i athletic fitness. Nå er jeg veldig glad jeg tok det valget. I body fitness handler det ”kun” om posering, og ingenting om styrke/kondisjon. Og ikke minst så slipper man høye hæler, glitter og glam i athletic fitness. ”Babefaktoren” er litt mindre med andre ord, og det passer meg bra!
Jeg føler jeg er i rute med kosthold og trening. Har gått ned drøyt 5 kg. på de 6 ukene jeg har vært på diett, men har mye igjen. Heldigvis er det lenge igjen til konkurranse, avslutter Gravvold Sæter.

Her finner du Heidis blogg.

Vi ønsker Heidi lykke til videre i forberedelsene, og ikke minst med konkurransen i Oslo!

Alle bilder er lånt fra bloggen.