Rindal Pensjonistlag forteller:

Flotte bilder og gode historier på Åpen dag

Trollheimsporten har fått tilsendt bilder og rapport fra Åpen dag 16. oktober. Rindal Pensjonistlag hadde full klaff med programmet denne dagen. Kanskje mange gjettet det på forhånd, for nærmere 60 personer var til stede.

 

 

Først viste Harald Egil Folden bilder fra mange turer i nærområdet. Her var bilder fra hytter, topper, lier og skar fra Surnadal, Meldal, Rennebu, Orkdal og Rindal. I to år har Folden ledet en turgruppe, og han er en flink fotograf, så her var mange flotte bilder. Han har god kunnskap om distriktet, og mange kjente seg igjen på steder han fortalte om.

Lars Gåsvatn slo til med gode historier. Han fikk fort lattermusklene i sving. Han framførte også dikt, først av Arne Paaske Aasen. Høydepunktet kom med ”Fotballkampen” av Hans Kristiansen. Jostein Grytbakk sa det så godt da han takket. ”Du er like god som Bjørge Lillelien og Arne Skeie til sammen”.

Jostein Grytbakk er nestleder i Rindal Pensjonistlag. Han orienterte om saka ”Brukerutvalg for sykehjem og hjemmetjenester”. Rindal Pensjonistlag har tatt opp denne saka i Rindal Eldreråd. Pensjonistlaget ønsker at et slikt utvalg skal opprettes i Rindal. Grunnen er at brukermedvirkning er en forutsetning for å kunne yte gode tjenester.

Ellers var det som vanlig god bevertning, og Arvid Halsetrønning akkompagnerte allsangen. Gudrun Moen oppfordret deltakerne til å ta med varer som kan sendes til Estland til neste samling den 30. oktober.

Da blir det Åpen dag igjen. Programmet er ikke helt klart, men utlodning blir det, for laget har ikke hatt utlodning gjennom dette året i det hele tatt. 

 

IMG_9873_690x460.jpg

Harald Egil Folden viste bilder og fortalte. Her viser han Ranessetra der det ble hvilepause etter tur til Knyken.

 

IMG_9886_690x460.jpg

Lars Gåsvatn fortalte historier og deklamerte dikt.

 

IMG_9887_690x460.jpg

Jostein Grytbakk syntes Lars Gåsvatn var likeså god reporter som Bjørge Lillelien og Arne Skeie.

 

IMG_9875_690x460.jpg

Mye folk var til stede. Her er det kaffepause.

 

Tekst og foto v/ Helene Nergård, leder i Rindal Pensjonistlag.