IMG_7538

Flott lokal innsats i Midt-Norsk

Vi har fått rapport, bilder og resultater fra dagens motocrosskjøring på Kvanne der Surnadal Motocross avslutta todagers Midt-Norsk mesterskap i nydelig høstvær.

I klassen MX85 11-15 år var det 36 påmeldte kjørere. Pga at det ble kjørt speedcross, ble kjørerne oppdelt i 2 grupper. Det var mange lokale kjørere i begge gruppene.

I gruppe 1 ble Råg Rindal suveren vinner, med klubbkameratene Håkon K Sæter på 2., Jonas Walltin 3. og Mathias Rognskog på 4.plass.

I gruppe 2 var det også mange lokale kjørere, der Viljar Fiske Kvande gjorde en strålende innsats, og endte til slutt på 2.plass.
Simen Taknes Kanestrøm kom på 8 og Christian Forbregd på 15.plass. Ellers kjørte Ola Stivold og Jørgen Betten ( kjører for Halsa)

Resultatliste MX85, 11-15år, gruppe 1

Resultatliste MX85, 11-15år, gruppe 2

I klassen MX junior 125cc hadde vi med en lokal kjører. Kjempebra kjøring av Joar Svinsås, som låg på 2.plass etter 1.heat. Etter en uheldig start i 2.heat, endte han til slutt på en imponerende 5.plass sammenlagt.

Resultatliste MX junior 125cc

Kjørerne fra MX85 har fått sine premier. Dette er ikke en konkurranseklasse, så her får alle pokaler.

Premieutdeling fra MX125. Joar Svinsås ( fra høyre) på 5.plass.

Alt i alt: Heldig med været, mye flinke kjørere og dyktige foreldre som har stilt opp og gjort dette til ei kjempefin crosshelg.

Tekst/foto: Mali Rindal