seier skaun jubel_690x388

Fjerde strake seier

Surnadal har fått en meget god start på året, og har vunnet fire av de siste fem seriekampene. Søndag viste de mye godt spill i Skaunhallen, og vant til slutt hele 40 - 23. Kine Bjørseth ble kampens toppscorer med 11 mål.

Surnadal vant høstoppgjøret mot Skaun med fire mål, etter å ha spilt en svak kamp. Damelaget har løftet seg mange hakk siden den gang, og har vist veldig gode takter etter jul. Forsvaret fungerer, og i angrep flyter spillet godt. Bakerst leverer Eirin Mogset solid keeperspill, og det er en formel som gir poeng. Surnadal kan vise til en målforskjell på 134 - 73 de siste fire kampene. 

Skaun hang med til stillingen 6 - 6. Da sa Surnadal takk og farvel, og hjemmelaget klarte ikke å henge med på tempoet til Surnadal. I tillegg la de ut frimerke på Marte Dalsegg resten av kampen, noe som skapte store rom for Kine Bjørseth & co. Til pause ledet Surnadal 20 - 11.

I andreomgangen fortsatte Surnadal å styre kampen, og scoret 20 nye mål. Samtlige spillere, inkludert keeper Mogset, kom på scoringslisten. Surnadal vant til slutt 40 - 23.

Tabellen viser at Surnadal ligger på 6. plass med 16 poeng på 14 kamper.

Surnadal har kampfri de to kommende helgene. Neste kamp er lørdag 4. mars. Da møter damene Lensvik på bortebane. 

Skaun 2 - Surnadal 23 - 40 ( 11 - 20 )
Eirin Mogset 1
Kristin Heggset 3
Ane Vasskog 4
Elinor Sæterøy 2
Kine Bjørseth 11
Ingrid Kvendset Fiske 6
Jorunn Engdal Storholt 4
Johanne Vattøy Sæther 5
Marte Dalsegg 3
Mari Vattøy 1