gløna aron rodal haugen_550x488

Fiskelykke ved Glønavatnet

Rundt 60 barn prøvde fiskelykken i Glønavatnet på Nordmarka torsdag kveld. Surnadal jeger og fiskeforening står bak arrangementet, som er med på å markerer starten på Norsk Laksefestival. Aron Rodal Haugen (bildet) fikk fangst på sin aller første fisketur, og strålte som ei sol i regnværet.

Små og store fiskere tilbringte St.hansaften i naturskjønne omgivelser på Nordmarka. Slik er det år etter år i forbindelse med Norsk Laksefestivals populære fiskearrangement for barn. Selv om ikke alle var like heldige med fiskelykken, var det ingenting å si på stemningen rundt Glønavatnet. I tillegg til diplom og premie fikk små og store servert pølse med brød, grillet laks, saft og kaffe sponset av REMA 1000. Liv Botten og Kåre Berset fra Surnadal jeger- og fiskeforening var "grillsjefer". 

Aron Rodal Haugen (4 år) var med pappa Odd Helge på sin aller første fisketur, og det var tydeligvis en stor opplevelse for gutten som nesten ikke klarte å ta øynene bort fra fisken "sin". - Det var kjempegøy å få fisk! Pappa måtte hjelpe meg bittelitt. Jeg tror at den jeg mistet var ennå større, sier en stolt Aron.
Inger Emilia Grøtan Øye (4 år) kunne vise frem hele fem fisker på pinnen sin - Ikke alle er mine. Broren min fikk også noen. Søskenparet Maren og Lars Holte fikk hver sin fisk, og var godt fornøyd - Det tok ikke lang tid før vi fikk napp. Artig!

Klikk bildene større

 

 

gløna aron rodal haugen
Aron Rodal Haugen
gløna maren lars holte
Søskenparet Maren og Lars Holte
gløna inger emilia laks
Inger Emilia Grøtan Øye med storfangst
gløna andreas marius
Andreas og Marius Fjærvik
gløna halvor
Halvor Fjærvik
gløna ingebrigt
Ingebrigt Berset
gløna leah selma
Selma og Leah Heggset
gløna liv kåre grill
Liv Botten og Kåre Berset
gløna mathilde marit laks
Mathilde Blokhus Vikan og Marit Bergheim
gløna sveits dame
Turist fra Sveits som fisker for aller første gang!
gløna tor fredrik
Tor Fredrik Mikkelsen