damelaget 2018-19_1024x768

Fire seniorkamper i helga

To av dalførets damelag skal i aksjon på håndballbanen i helga. Rindal D5 spiller to bortekamper, mens Surnadal D4 spiller hjemme lørdag og borte søndag. 

Lørdag tar 5. divisjonslaget til Rindal turen til Oppdal, og søndag blir det bortekamp mot Ålen. Etter fire kamper ligger Rindal på 4. plass med 3 poeng.  

Surnadals 4. divisjonslag jakter fortsatt sin første serier for sesongen. Lørdag kommer Flå/Lundamo på besøk til Surnadal idrettshall, mens de møter Melhus/Gimse på bortebane søndag. Surnadal møtte Flå/Lundamo i årets første seriekamp. Den kampen endte til slutt med trettenmålstap, så det er en tøff oppgave som venter damene lørdag. Søndag møter de Melhus/Gimse, som på papiret skal være en enklere oppgave. Etter fem serierunder ligger Surnadal på 10.plass med ett poeng. Melhus/Gimse ligger på plassen foran med 2 poeng. 

Rindal D3, Surnadal/Rindal H4 og Surnadal D5 har spillefri. Sistnevnte skulle etter planen sesongåpne med hjemmekamp mot Sunndal lørdag, men Sunndal klarte ikke å stille lag og kampen er derfor utsatt. 

Kampene spilles slik:

Lørdag: 
12:00 D5 Rindal - Oppdal
14:00 D4 Surnadal - Flå/Lundamo

Søndag:
17:00 D5 Ålen - Rindal
18:00 D4 Melhus/Gimse - Surnadal