Åpningsshow laksen6

Fint åpningsshow på årets laksefestival

Det var ikke mange som trosset været og møtte på årets åpningsshow for laksefestivalen, men værgudene holdt regnet tilbake under hele showet og det ble en fin åpning av den 19. festivalen. KIN Dansekompani fra Kulturskolen på Indre Nordmøre viste at de er dansere av høyt nivå og framførte utdrag fra årets sommerforestilling.

Bildet over: Kin Dansekompani består av Elise Hamnes Høvik, Ranje Hoem, Frida Bergheim, Kristin Bøklepp, Gunn Mari Våbenø, Mira Husby Bævre, Ine Fiske, Leah Snekvik Wilhelmsen, Hedda Krangnes Edvardsen og Stine Valde.

Konfransier Heidi Marie Vestrheim har deltatt på mange laksefestivaler kunne hun fortelle, og hun skal følge helgas festival med å være til stede rundt omkring i år også. Vesteheim så ikke bort ifra at det vil bli et 20-årsjubileum neste år, siden det i år er 19. gangen at laksefestivalen arrangeres.

KIN Dansekompani viste to av sine danser som begge er koregraferte av danselærer Stine Valde. Dette var nok den siste gangen som akkurat denne gjengen danset sammen. Flere av danserne forlater bygda for å gå skole til høsten.

Været fredag kveld er perfekt for fiskekonkurransen, som går av stabelen kl. 19. Det har vært en lovende sesong i Surna så langt, med hele 125 laks i total fangst, og halvparten av disse er over syv kilo. Laksedronninga eller -kongen som har den største fisken over fem kg blir 20.000 kroner rikere. Skitt fiske til alle deltakere!

Kl. 21 fredag går Byting og Katastrofe på scenen foran kulturhuset.

Her ser du program for hele helga.

Åpningsshow laksefestival Heidi M. Vesteheim.jpg
Konfransier Heidi marie Vesteheim.

Åpningsshow laksen3.jpg

Åpningsshow laksen7.jpg