Fin familiekonsert i kapellet

Tirsdag kveld inviterte Arena:kirke til konsert i Øvre Rindal kapell. Familien Lorgen med forsterkninger holdt en fin og variert liten konsert.

Aktørene var Georg Lorgen og de to døtrene hans, Karmen og Lone. I tillegg hadde de fått med seg Vanja Mossefinn, Erling Arntsen og Daniel Bjørlo i kveldens konsert.

Karmen Lorgen.jpg
Karmen Lorgen innledet konserten med en nydelig framføring av Marie Fredrikssons "Tro".

- Dette må vel være det rindalingene kaller "Itj så væst", mente Georg Logen. Han la ikke skjul på at han er stolt av både døtene sine og guddatteren Vanja. Og han har god grunn til å være stolt av jentene. Både Lone og Vanja deltok i UKM i år, og begge gikk videre til fylkesmønstringen. I kveld kom Lone direkte fra øvingene til russerevyen i Surnadal.

Erling Arntsen og Georg Lorgen.jpgVi fikk høre Georg Lorgen og Erling Arntsen med "Tears in heaven" av Eric Clapton. Erling spilte gitar og Georg sang.

Lone Lorgen sang "I see fire" av Ed Sheeran (fra "The hobbit").

Vanja Mossefinn.jpg

Vi fikk høre Vanja Mossefinn "Something like you" av Adele og Lone og Vanja med "Stay" av Rihanna.

"Stay" av Rihanna. Vanja synger og Lone spiller gitar.

Så hørte vi Lone med "Chariot" av Gavin DeGraw, Georg med "Man of the world" av Peter Green, Vanja og Lone med "Halelujah" av Leonard Cohen, Lone med "Walking in Memphis" av Marc Cohn og Karmen med "Du fann ingen blome" av Perikom.

Teksten til "Du fann ingen blome" er av Astrid Krogh Halse og melodien er av Karstein Mauset. Karmen synger og Lone spiller gitar.

Vanja sang "Tir n'a Noir" av Vamp.

Erling Arntsen har bodd i Rindal i mange år, men han kommer opprinnelig fra Færøyene. I kveld sang han en låt av en færøysk sanger og komponist. Litt vanskelig er det å oppfatte navn med færøysk uttale, men vi tar sjansen på at sangerinnen er Eivør Pálsdóttir. Tittelen på sangen oversatte Erling til "Mitt hjerte" på norsk. Språket er ikke helt uforståelig for oss nordmenn. Vi kan oppfatte mye av hva sangen handler om.

Erling Arntsen sang en låt fra Færøyene "Mitt hjerte"

Lone Lorgen framførte enda en sang av Gavin DeGraw, "You know where I'm at", og deretter en egenkomponert sang, "Hell or high water", som hun skrev til UKM.

Lone Lorgen med "Hell or high water" som hun har skrevet og komponert selv.

Georg Lorgen avsluttet det hele med "Soldier of fortune" av Deep Purple.

Georg Lorgen, Lone Lorgen og Erling Arntsen spilte gitar til flere av låtene, og Daniel Bjørlo akkompagnerte fint på orgel. Dette var virkelig en vakker konsert, med mye fin sang og musikk. Bare synd at ikke flere møtte opp for å høre den.

Alle.jpg
Alle aktørene: f.v. Erling Arntsen, Vanja Mossefinn, Lone Lorgen, Karmen Lorgen, Georg Lorgen og Daniel Bjørlo.