amfi kundekveld2

Festlig kundekveld på AMFI Surnadal

AMFI Surnadal inviterte torsdag kveld sine kundeklubbmedlemmer til en to timer lang festaften. I tillegg til mange gode tilbud, fikk kundene smake på sushi, delta i dartkonkurranse, brette servietter og mange andre festlige aktiviteter.

Lorentz Sæter og Sara Brauten i AMFI Surnadal gledet seg over stort oppmøte og god handel under kundekvelden.

- Det var lang kø utenfor hovedinngangen før vi åpnet dørene i kveld. Det er selvsagt veldig hyggelig, smiler AMFI-profilene.

Tema for kvelden var "fest", noe som kundene tydelig kunne se og oppleve via flere aktiviteter i senteret. Blant annet serverte Lena Kvande og Ylva Jervhid fra Vårsøg Hotell flere typer sushi, Linda Aamodt og Siv Helen Mikkelsen på Hårsenteret ga tips til festfrisyren og Anne Kari Indergård fra Princess brettet servietter.

Saken fortsetter under bildene

amfi kundekveld sushi.jpg

amfi kundekveld servietter.jpg

 

amfi kundekveld frisør.jpg

- Det var naturlig å velge fest som tema på denne tiden av året. Høsten er tid for mange sosiale sammenkomster, og en ypperlig anledning til å arrangere selskap. I tillegg nærmer det seg julebordsesong. Vi ønsker å gi kundene en opplevelse, og forhåpentligvis klarer vi å inspirere andre til å invitere slekt og venner til høstfest, sier Brauten.

AMFI Surnadal har passert 2100 kundeklubbmedlemmer, og har for lengst nådd målet sitt for inneværende år.

- Vi hadde et mål om å passere 2000 i løpet av året, men det klarte vi allerede i løpet av sommeren, sier senterleder Lorentz Sæter som har flere gode grunner til å smile bredt.

AMFI Surnadal har nemlig hatt en økning på 5% så langt i år, og sammenlignet med andre senter i vår region, ligger de godt over øvre halvdel. Sæter lover at kundene har mye hyggelig i vente også i tiden som kommer.

- Onsdag i neste uke er det klart for nyåpning av Boots apotek, etter at de har gjennomgått en betydelig utvidning av butikken. I november åpner dørene til nye Johansen bakeri, som skal flytte inn i nye lokaler ved hovedinngangen. I tillegg blir det prisfestdager og julegrantenning, avslutter Sæter.

Ingrid Dannevig og Maren Berg serverte velkomstdrinker:

amfi kundekveld velkommen.jpg

Lang kø på Cubus:

amfi kundekveld4.jpg

Festpyntet bord:

amfi kundekveld5.jpg

Ingrid Kvendset Fiske sørget for god stemning med flott musikk:

amfi kundekveld3.jpg

Velkommen inn!

amfi kundekveld1.jpg