STV annonserer:

Felles sykkelturer

Sammen er vi tøff og rask. Det er utrolig mange som er i god sykkelform denne våren. STV har hatt super bra besøk på sine spinningstimer og ønsker derfor å invitere ALLE til å bli med å få frisk luft i ansiktet.

Felles turer er satt opp slik:

22 April kl 18.00 til Hamnes.

Jan Olav Polden er leder for STV sine medlemmer om de ønsker å spør om noe på forhånd og under oppmøte. Innstilling av sete og styre. Luft i dekk og gode bremser. Alle som vil ut og sykle i Surnadal er velkommen til å være med på turene så ta med venner og kjente og vi kan ha en kjede på 1 km med sykkel folk etter veiene.

11 Mai kl 18.30 rundt Todalen.

Jan Olav er leder for STV sine medlemmer på ute-turene. Her er det viktig at alle sykler så langt de ønsker. Arboret, gjennom tunnel, tilbake gamleveien, Talgø, rundt skolen, rundt Bruset. ALLE blir med på turene sammen hvilken form du er i og hvor du bor. Har du 3 gir eller 40 gir så bli med.

22 Mai kl 18.00 til Stangvik.

Jan Olav er leder for STV sine medlemmer, ALLE som er glad i å sykle blir med på turene om de vil. Her kan de henge seg på hvor som helst underveis. Surnadal, Stangvik oppvekstsenter, Ferje kaia.

 

Vi ønsker et godt og varmt samarbeid med Trollheimen sykkelklubb. Håper dette kan bidra med økt sykkel miljø i alle klasser

 

SNART ER DET PÅSKE OG STUDENTER VENDER HJEM PÅ FERIE

STV ØNSKER DEG VELKOMMEN TIL TRENING FOR 200 KR FOR HELE PÅSKEN

 

Ikke glem vår spenstige KONKURRANSE vi har denne våren 3 dager i uken i 11 uker som blir 33 ganger Velg å tren i 10 minutter eller så lenge du orker bare du er innom og registrere deg på litt trening så er du med på trekning av flotte gevinst som SPORT 1 sponser

 

Step-pump timen til Susanne blir tatt bort fra timeplanen fra neste uke.

Siste spinningstimen til John er på mandag 31 mars.

Fra tirsdag 22 april blir det oppmøte på STV kl 18.00 for å sykle ute. Timen på tirsdager og torsdager ut med spinning, men følg med så kan det bli forandringer underveis.

 

Velkommen til et levende og godt senter der vi er KREM: Kompetanse, Respekt, Engasjement, Mestring