IMG_6558[1]

Feiret nytt bygg

Torsdag holdt Syrstadeng Bil AS innvielsesfest for ansatte og samarbeidspartnere i bedriftens nye bygg på Storås. Her har det blitt nytt opprettings- og lakkeringsverksted, med bruktbilhall i første etasje.

Det nye bygget ligger vegg i vegg med resten av bygningsmassen til Syrstadeng Bil AS, som blant annet huser nybilsalg, verksted, butikk og kontorer. Bedriften har i dag 20 ansatte, så dette er en bedrift av betydelig størrelse i Meldal, og ikke minst på Storås.

Syrstadeng Bil AS forhandler Mazda, Hyundai, brukte biler og Yamaha snøscootere. Bedriften driver bilverksted, delelager, bilskadeverksted, landbruksverksted og bilutleie. De har egen Husqvarna skog og hage-butikk, og deler i tillegg bygninger med en bensinstasjonen på Storås.

Joar Syrstadeng.jpg
Joar Syrstadeng foran det nye bygget. På denne plassen sto det tidligere en plasthall.
 

Daglig leder Joar Syrstadeng forteller at opprettingsverkstedet som bedriften tidligere hadde var utrangert, og bedriften startet arbeidet med det nye bygget i fjor. 

Jon Syrstadeng, som startet bedriften, er i dag bilselger og styreleder. Han forteller at de tok det nye opprettingsverkstedet i bruk for ca en måned siden. Han er svært fornøyd med det nye bygget. Han er også veldig fornøyd med arbeidsstokken i bedriften.

- Alle våre ansatte er positive, og de kan virkelig jobben sin, sier han.

Meldal Byggservice  AS har vært hovedentreprenør på det nye bygget. Rindalsbedriftene Kjells VVS AS og A.Kvam AS er blant underentreprenørene.

IMG_6556[1].jpg
Joar Syrstadeng ønsket alle velkommen til innvielsesfest.

Erik Hoel 1.jpg
Erik Hoel sang Tir n'a Noir og Trondhjemsnatt - Vakkert!

IMG_6560[1].jpg
Her ankommer meldalsordfører Are Hilstad i bil. Muligens fjernstyrt.

Are Hilstad.jpg

Ordfører Are Hilstad gratulerte Syrstadeng Bil med det nye bygget. Ordføreren håper og tror at et stort løft som dette virker inspirerende og motiverende, ikke bare for bedriften, men også for kommunen og lokalsamfunnet ellers. Det gir ringvirkninger for mange. Det er viktig at man ser mulighetene, her i Meldal også. Ikke minst blir dette verdsatt i lokalsamfunnet på Storås, sa ordføreren.

IMG_6570[1].jpg
Are Hilstad tester lakkeringsutstyret i det nye verkstedet.

IMG_6582[1].jpg
Noen av de mange gjestene.

IMG_6590[1].jpg
Joar Storås, Egil Hilstad, Ola Løkken og Marius Dørdal arbeider i det nye opprettingsverkstedet. Ordførerens smiley fikk bli med på bildet.

IMG_6593[1].jpg
Fra bruktbilhallen i første etasje.

IMG_6596[1].jpg
Bilverkstedet er ikke nytt. Men her er det også full aktivitet.


Etter omvisningen ble det servert pizza til gjestene på stasjonspuben. Jon Syrstadeng viste bilder og fortalte om bedriftens historie.

Jon Syrstadeng.jpg
Jon Syrstadeng fortalte om bedriftens historie.

Systadeng Bil AS.jpg
Det nye bygget, med bruktbilhall i første etasje og biloppretting og lakkering i andre etasje.


Her kan du lese meldal.no sin reportasje fra åpningen.


Syrstadeng Bil AS er medlem av Trollheimsporten.