Zombiene

"Fantasireisa" var litt av en reise!

Kulturskolen på Indre Nordmøre viser frem sin forestilling "Fantasireisa" i Storstuå i kveld, og Trollheimsporten var til stede under dagens skoleforestilling.

"Fantasireisa" er en tverrfaglig prosjektforestilling i kulturskolen, og serverte stor variasjon i musikk, scener og uttrykk.

De tre hovedrolleinnehaverne har havnet på villspor, og trenger 8 puslespillbrikker for å komme seg hjem igjen. Vi blir med de på reisen for å finne brikkene, som var laget av kunstelever på kulturskolen. På reisen hører og ser vi både korps, drillere, band, dansere, vokalister og skuespillere. Vi var innom flere forskjellige steder, deriblant en irsk pub, eventyrverden og en kirkegård. Mange karakterer dukker også opp, og vi kan nevne Tornerose, Batman og zombier. 

Her er det tydelig lagt mye arbeid i kostymer, koreografi og øving. Det var virkelig en reise inn i fantasiens verden, og med dyktige aktører og et bunnsolid korps og band til å støtte opp under det hele, ble dette en flott opplevelse.

 


Drillerne i full sving.

 

 


Vokalist Silje Andersen i undervannsverdenen.

 

 


Noen av deltakerne på forestillingen.

 


Uten denne gjengen hadde det ikke blitt noen forestilling!
F.v: Torbjørn Larsen (kulturskolerektor/trompetlærer), Rune Dalager (gitar/band/lyd), Lubomir Alexandrov (Alex) (gitar/band),
Gerd Ingrid Kvendset (drama), Stine Valde (dans/koreografi), Elisabeth Gjørsvik (sang), Linda Torvik (piano), Sander van der Loo (treblås/dirigent).
Ikke med på bildet: Inga Dalsegg (rekvisitta), Frank sPoon Botten (lys).

 

Vil du vite hvordan det gikk med reisen, kan du få med deg forestillingen i kveld, torsdag 6.april, kl. 18 i kulturhuset på Skei.