Barne- og familiedag i Stangvik (3)

Stangvikfestivalen 2014:

Familiedag i Stangvik

Stangvikfestivalen 2014 går sin gang, og i dag stod blant annet barne- og familiedag på programmet. Mange store og små hadde tatt turen til Bondehuset i varmen for å lete etter troll, se dukketeater, besøke kunstutstillingen og se Rasmus Rohde og Stangvikfestivalens beste band.

Barne- og familiedag i Stangvik (1).png

Allerede en god stund før kl. 14.00 var det folkesomt på plassen bak Bondehuset, de minste hadde smurt seg med tålmodighet i den lange køen for å oppleve titteskapteateret "Koseputa i Paris" med Teater Fusentast. 

Barne- og familiedag i Stangvik (2).png

Omsider ble de besøkende delt inn i grupper for å gå på "Med hulder og troll i dur og moll" - eller som de yngste kjente det bedre som; trolljakt. Opp en trapp og inn en dør trippet de små inn, en etter en, og satte seg forsiktig ned på gulvet. Her møtte vi Unni, som ledet oss gjennom en eventyrlig reise der vi møtte på både sauer og kyr, på jakt etter troll. 

Barne- og familiedag i Stangvik (4).png

Barne- og familiedag i Stangvik (5).png

Familedagen fikk satt prikken over i'en da dagen ble avsluttet med en konsert med Rasmus Rohde og Stangvikfestivalens beste band. Senere i dag er det klart for den tradisjonelle fiskesuppa, "I førsommarens fang" og "Svart natt i Stangvik". I morgen står Operalunsj og fotballturnering for tur!

 

Barne- og familiedag i Stangvik (6)
Barne- og familiedag i Stangvik (7)
Barne- og familiedag i Stangvik (8)