Skilt 2

Expert blir til Power

Alle Expert-butikker i Norge åpner nå under det nye navnet Power. Dette gjelder også for Expert Surnadal, som inviterer til nyåpning mandag kl. 7.

Bildet over: Bjørn Fjeldseth og Mads Kvande fra EB Video AS sørger for at det nye skiltet kan henges på veggen før åpning.

 

Det blir ingen store endringer inne i butikken, men i løpet av året blir det elektroniske prisskilt. I teorien skal Power-butikkene da være billigst til enhver tid, ettersom prisroboten oppdaterer seg automatisk ut fra prisene på nett til de store konkurrentene.

Otto Betten hos Power Surnadal lokker med gode åpningstilbud, så her gjelder det å være ut i god tid.
- Når den første Power-butikken åpnet i Oslo, stod det flere tusen i kø. Det kommer det nok ikke til å gjøre her, men de beste tilbudene går først, smiler Betten.

Power Surnadal har det meste man trenger til en husholdning. Her finner man hvitevarer, kjøkkenutstyr, PC, mobiltelefon, robotklippere, hårfønere og TV, for å nevne noe. En nyhet som kom nå i forbindelse med navneskiftet, er el-sykkel med en radius på 6 mil! Og er det noe som ikke er på lager hos butikken, bestiller de gjerne. I tillegg til et rikholdig vareutvalg, har de både support og service på PC`er.

 

Åpningstilbudene finner du her!

 

Skilt 1.jpg
Slik blir logoen til Power.

Bilen.jpg
Bilen er ferdig foliert til navneskiftet på mandag.

Tlf.jpg
Telefoner er en av de største varegruppene til Power Surnadal.

Deksel.jpg
Tilbehør til telefonene må det også være.

Kaffemaskiner.jpg
Lekre kaffemaskiner!

Moccamaster.jpg
...eller hva med en rosa Moccamaster?

Kjøkkenmaskiner.jpg

Kjøl frys.jpg

Komfyr.jpg

PC.jpg

Robomow.jpg

Div..jpg

Otto og Emil.jpg
Emil Sæterbø er fast kunde hos Power Surnadal og her får han god hjelp av Otto Betten til å kjøpe seg ny telefon.