Mandag
Mandag Snøbyger
-11°
Snøbyger
Flau vind
Tirsdag
Tirsdag Delvis skyet
-13°
Delvis skyet
Flau vind
erlend eriksen svorka_450x675

Erlend Eriksen slutter i Svorka Energi AS

Erlend Eriksen har sagt opp og frartrer sin stilling som administrerende direktør i Svorka Energi AS i løpet av sommeren 2013. Det skriver Svorka Energi AS i en pressemelding fredag formiddag.

- Jeg har nå arbeidet  for Svorka siden 2008 og har vært gjennom en svært spennende og aktiv tid for selskapet, uttaler Erlend Eriksen. Svorka har vært i god utvikling hele perioden og med stor aktivitet, blant annet bygging og flytting til nytt administrasjonsbygg, investeringer i nye kraftverk, utvikling av mor- og datterselskaper og mye forbedringsarbeid i hele organisasjonen. Svorka har mange flinke og kompetente medarbeidere og selskapet har en lys fremtid foran seg som en av de viktigste regionale næringsaktørene på indre Nordmøre, sier Eriksen. Nå er tiden kommet for at jeg søker nye utfordringer, avslutter Eriksen.

- Jeg beklager sterkt at Erlend Eriksen slutter i Svorka Energi. Han har gjort en svært god jobb for konsernet i en viktig periode, uttaler styreleder Norvald Bondhus, som samtidig føyer til at han har forståelse for at Eriksen orienterer seg mot nye utfordringer. Jeg kan bare ønske han riktig lykke til videre, sier Bondhus.

Styret vil nå umiddelbart sette i gang arbeidet med å rekruttere ny administrerende direktør. Målet er å kunne foreta ansettelse før sommeren 2013.

Tips en venn Skriv ut