ane lyngstad sara forslund ingress

Enkel seier i siste hjemmekamp

Surnadal møtte svak motstand i sesongens siste hjemmekamp, og vant enkelt 30 - 17 over Flå/Lundamo 2. Ane Lyngstad og Sara Forslund (bildet) er lagets yngste spillere. Sistnevnte spilte sin aller første seriekamp på seniornivå torsdag kveld.

Flå/Lundamo ligger nest sist på tabellen med fattige 8 poeng, og det ble fort klart at dette ble en enkel oppgave for hjemmelaget. Så fort Surnadal fikk fart på ball og føtter klarte ikke gjestene å henge med. Spillerne på Flå/Lundamo spilte "gå-håndball" store deler av kampen, noe som førte til at Surnadal måtte stå veldig lenge i forsvar. En skikkelig konsentrasjonsprøve for spillerne. Til pause ledet Surnadal 16 - 7.

Hjemmelaget slapp seg litt ned i starten av andre omgang, og Flå/Lundamo scoret tre mål før Surnadal våknet. Resten av kampen ble dominert av hjemmelaget som til slutt vant kampen 30 - 17. Surnadal ligger på en delt 7. plass på tabellen, men kan avansere til 5. plass om alt går surnadals vei siste serierunde.

Sesongen avsluttes søndag med bortekamp mot Klæbu.

16-åringene Ane Lyngstad og Sara Forslund (bildet) viste seg positivt frem i torsdagens kamp. Lyngstad vartet opp med mange fine redninger, og debutant Sara Forslund viste at hun blir å regne med på damelaget kommende sesong.

Kampfakta Surnadal - Flå/Lundamo 30 - 17 ( 16 - 7 )