IMG_6432

Enestående mesterskapsdag

Det å ta på seg en stor og tung skinndress er kanskje ikke det første de fleste ville finne på når gradstokken viser 27 varmegrader, men det var likevel antrekket til de hundretalls skytterne som skjøt under midtnorsk mesterskap i skyting sin siste dag med feltskyting.

I dag var dagen for storinnrykket i feltskytingen, og det har vært mange skyttere i sving i dag, i mesterskapet hvor rundt 450 skyttere samles i dalføret. Det er imidlertid igjen en dag av mesterskapet i sin helhet, finalen i baneskyting går nemlig av stabelen i morgen, søndag på Angråmyra i Surnadal. Det er dermed ikke for sent å få med seg spennende skyting, hvor Jakob Nørbech foreløpig leder an, med Jørgen Andersen tett etter. De foreløpige resultatene for baneskytingen finner du her og livevisning fra baneskytingen finner du her.

Varmegradene til tross, Kai Aleksander Kristiansen, eldre rekrutt fra Stjørdal skytterlag, var for opptatt med skytinga til å bli brydd av varmen; - Jeg har ikke fokusert på det! Videre var han godt fornøyd med forholdene, som han syntes lå godt an i forhold til vind.

- Det var en bra løype for ungene, passe utfordrende, sa støtteapparat Janne Kristiansen om fintfeltløypa - Og toppers standplassledere, ros til dem!

Skytterne fra Stjørdal, Overhalla og Bæverfjord (avbildet i toppen av saken) var enige om en ting; - Feltskyting er mye mer sosialt enn baneskyting! 

Formann i Rindal skytterlag, Arnfinn Berdal, var storfornøyd med avviklingen av feltskytinga: - Det har vært enestående, egentlig! Han skryter av både vær, føre og område; - Det er ikke alle steder i landet man får holde på slik, så en stor takk til romundstadbyggene! - Og en spesiell takk til de på Kattem, hvor det nærmest har blitt skutt ved husveggen, skjøt Even Langli inn. Berdal vil også takke alle komiteene, alle skytterlag, og da ekstra takk til Lomunddal og Øvre Surnadal som har bidratt i tillegg til Rindal skytterlag. Det har totalt vært rundt 80 mann i sving rundt avviklingen av feltskytinga. 

Ola Mogstad Strand tok andreplassen i klassen 2-5/V55, hvor Jørgen Andersen fra Vemundvik gikk til topps. I rekruttklassen var det utelukkende lokale skyttere på topp tre, med Kjell Arne Fjærli fra Bæverdalen på førsteplass, Karen Snekvik fra Surnadal på andreplass og Hans Øie Bævre fra Surnadal på tredjeplass. I klassen eldre rekrutt skjøt Ivar Waag fra Surnadal seg til en andreplass, og i juniorklassen landet Eline Lillegård fra Hjelmen skytterlag en andreplass og Guro Øie Bævre fra Bæverdalen skytterlag en tredjeplass. Jon Oren fra Surnadal skytterlag tok førsteplassen i klassen V73. Oddbjørn Bolme fra Rindal skytterlag tok førsteplassen i klasse 1. Alle resultatene fra feltskytinga finner du her. Resultatene vil etter hvert også komme på DFS sine sider. 

 

IMG_6417.JPG

Skytterne ønskes velkommen og får instruksjoner for finfelt.

 

IMG_6418.JPG

 

IMG_6421.JPG

 

IMG_6427.JPG

 

IMG_6438.JPG

 

IMG_6454.JPG

 

IMG_6460.JPG

Geværet kontrolleres etter skyting.

 

IMG_6476.JPG

Skytterne får anvisning.