En smak av sommer

Søndag vippet gradstokken over 20 varmegrader, og Nordmøre fikk endelig en smak av sommer. På Kalkstranda i Surnadal benyttet mange anledningen til å slikke sol, og de aller tøffeste tok seg en dukkert i en iskald surnadalsfjord. 

Sigurd Birk Rørvik Kyrkjebø (9) og storesøster Frida Karoline Rørvik Kyrkjebø (11) er i Surnadal på ferie. De har hytte på Setergarden, og tok turen til Kalkstranda sammen med mamma Britt Kristin søndag ettermiddag. Søskenparet var ikke tungbedt da Trollheimsportens utsendte spurte om de kunne ta seg en dukkert, selv om de innrømmet at vannet var iskaldt. Familien skal senere i sommer blant annet besøke Stokkøya og ta turen nedover vestlandet. 

- Vi har planer om en skikkelig norgesferie i år, og håper på sommer og sol, sier Britt Kristin.

(Bildet er fjernet)

Ida Knutsen Todal (13) og Solveig Mikkelsen (12) fra Surnadal hadde også tatt turen til idylliske Kalkstranda i finværet. De testet temperaturen i surnadalsfjorden, og var veldig enige om at det var forfriskende, men iskaldt. Ida kan fortelle at hun senere i sommer både skal til Kroatia, Nord-Norge og til Molde. Solveig tar turen til Hellas, så jentene har sikret seg sol, varme og en betydelig høyrere badetemperatur!

ida knutsen todal solveig mikkelsen.jpg

kalkstranda juni 2015.jpg
Vakre Kalkstranda

I følge Yr blir godværet dessverre kortvarig. Allerede i morgen, mandag, er det meldt om regn og lavere temperaturer. Se værvarselet her.