Ingress PK

En forrykende avslutning

Norsk Laksefestival 2015 skriver seg nok inn som en av de fineste og mest solfylte på mange år. Flashmob, eksperimenter og sang fra vinnerne av AMFI-talenter satte et verdig punktum på laksefestivalen søndag ettermiddag.

Mange hadde slått seg ned utenfor kulturhuset og scena på Skei i det aldeles nydelige været. De oppmøtte fikk først erfare en overraskelse fra festivalkomitéen: én etter én brøt de ut i dans sammen med blant annet danseelever fra Kulturskolen på indre Nordmøre. Et herlig og friskt innslag som tilførte en desto bedre stemning blant publikum. Saken oppdateres med video.

Først på scenen var vinnerne av lørdagens konkurranse AMFI-talenter, Ellen og Marianne Svendsen Fiske, med en reprise av sin flotte fremførelse av sangen "La den gå". Les mer her.

08 Ellen og Marianne Svendsen Fiske.png

02 Øystein Bondhus PK billodd.png

Øystein Bondhus på scenen med konferansier Per Kristian "PK" Grytdal som sammen annonserte Sigrid Livik som den heldige vinneren av en Volkswagen UP til en verdi av 158 200 kroner. Les saken her.

01 Jarl Skei vinner.png

Den overraskede og lykkelige vinneren av andeløpet ble Jarl Skei, og det kan du lese mer om her. Vinneren av frivilligtjuern er ennå ikke kjent, så har du lodd nummer 10 471 er du den heldige vinneren av et reisegavekort på 10 000 kroner! 

06 Astrid Kiwi.png

Festivalkomitéen kastet ut mange KIWI-baller til publikum. I noen utvalgte befant det seg gavekort. Her deler Astrid Valsø premiene ut til de heldige.

07 Gavekort gutt.png

09 PK eksperiment.png

Videre holdt konferansier Grytdal bokstavelig talt et forrykende show, og ved hjelp av et stort utvalg eksperimenter underholdte han både store og små med naturfaglig kunnskap.