ingress

Elever presterte i fylkesmesterskap

Onsdag 31. januar reiste to elever og en lærer fra Surnadal vidaregåande skole til Ålesund for å delta i fylkesmesterskapet i mekaniske fag på yrkesfag. Dagen resulterte i gode medaljeplasser.

Foto: Per Egil Fiske

Arian Lervåg og Joar Svinsås vant skolekonkurransen og fikk dermed representere Surnadal vidaregåande skole i fylkesmesterskapet, noe de greidde godt. Før mesterskapet fikk elevene oppgaven og fikk forberedt seg godt til mesterskapet.

Elevene deltok i hver sin klasse, og tok også hver sin medalje.  Arian Lervåg deltok i klassen manuell maskinering og oppgaven hans var hovedsakelig dreiing. Lervåg tok tredjeplassen i konkurransen. Svinsås deltok i industrimekanikerklassen der oppgaven gikk ut på sveising, lagermontering og dreiing, og Svinsås gikk ut av konkurransen med andreplass.

IMG_20180131_174024.jpg

Arian Lervåg og Joar Svinsås med medaljer og sponsorklær fra Sollid Mek.

Dommerne i mesterskapet fortalte under mesterskapet at nivået var høyt. Samtidig er deltakelse og god plassering under fylkesmesterskapet et verdifull notat på CV’en til de to guttene som skal ut i læring til våren.

-Det er morsomt å være med og veldig morsomt at de gjør det godt. Lervåg og Svinsås er gode representanter for Surnadal vidaregåande skole, forteller lærer Per Egil Fiske. 

IMG_20180131_123914.jpg

Joar Svinsås.

IMG_20180131_124130.jpg

Arian Lervåg.