1

Elevenes juleavslutning

Fredag var siste skoledag før jul for elevene ved Øye skule, og tradisjonen tro var juleavslutningen lagt til kulturhuset, hvor alle elevene fra 1.-7. trinn deltok på scena i Storstuå med nydelig sang og dans.

Nærmere 400 elever fikk på plass julestemningen i Storstuå fredag formiddag. Etter tur og orden fremførte de syv klassetrinnene mellom to og tre sangnummer hver, og de eldste imponerte også med dans.

- Det har vært helt nydelig å høre på dere, men dere har vært minst like dyktige som publikum. Nå når nysnøen er her og vår tradisjonelle julefeiring er over, kjenner jeg i hjertet mitt at julen har jammen meg kommet, skryter inspektør Stig Morten Gjørsvik, og ønsker alle barna en god jul før rektor Odd Arild Sande dukker opp på storskjerm med en julehilsen helt ifra New York.

Film av alle årstrinnene nederst i saken.

1. klasse Øye skule.png
1. klasse fremførte sangen om Øye skule, "Første klasse" og "Vi tenner våre lykter".

2. klasse.png
"Et barn er født i Betlehem" og "Himmelen i min favn" ble sunget av 2. klasse.

3. klasse med konferansierer.png
Med glimt i øyet og vitser på lur, stod konferansierene Bjørnar og Jon for presentasjoner av hvert årskull. Her ønsker de 3. klassingene velkomne på scenen. De fremførte "Nå tennes tusen julelys" og "Morgendagens søsken".

4. klasse.png
4. klasse med "Lys imot mørketida" og "Julefest".

5. klasse.png
Flinke 5. klasse med de seks modige solister i front, f.v. Astrid, Emily, Mathea, Kaia, Agnes og Aracely, fremførte Mot-sangen og hit-låta "Fem fine frøkener". 

6. klasse.png
6. klasse entrét scenen med Luciasang, og fortsatte å imponere med "Det lyser i stille grender".

7. klasse.png
7. klasse sørget for julestemning med "En stjerne skinner i natt" og sørget også for en flott avslutning med et dansenummer til "All I Want For Christmas Is You".

Odd Arild Sande storskjerm.png
Rektor Odd Arild Sande takket for et fint år, og ønsket alle elevene en riktig god jul på storskjerm fra USA.