Kontorlokaler_690x497

El-Watch AS i nye lokaler

El-Watch AS har flyttet inn i nye lokaler midt i Rindal sentrum. Den gamle autogarasjen er totalrenovert og ombygd til lyse og trivelige kontor- og produksjonslokaler. Fredag kveld blir det åpningsfest!

Daglig leder Kjetil Halle er fornøyd med de nye lokalene. De ansatte sier også at de synes det er godt å arbeide i disse lokalene, forteller han. Det har blitt lyst og trivelig, og med god plass. Her er det også plass til å utvide staben, dersom det skulle bli behov for det. Det er Rindal kommune som eier bygget, og vi har hatt et godt samarbeid med dem hele veien under ombyggingen, forteller Halle. Vi er veldig fornøyd med plasseringen her i Rindal sentrum, her er vi godt synlige.

I de nye lokalene har bedriften fått et resepsjonsområde og egne kontorer til "papirflytterne" som arbeider med økonomi og salg. I midten er det møterom, og innerst en utviklingsavdeling med flere kontorplasser i åpent landskap (bildet over). Her arbeider ingeniørene, her finner man løsninger, så her har de Da Vinci-tegninger på tapeten på den ene veggen. En lærling har de også.

Fra utviklingsavdelingen går man inn i produksjonslokalene. Vi har spesialgulv her, for å unngå statisk elektrisitet, sier Kjetil Halle. Dette er fordi statisk elektrisitet kan ødelegge små elektroniske komponenter, forklarer han. El-Watch AS samarbeider med Trollheim Vekst i Surnadal om produksjon av de ferdigutvikede løsningene. Hovedsaklig er det andre som tar seg av produksjonen, men vi produserer også noe selv, sier Kjetil Halle. Prototypene blir også laget her, forteller han.

El-Watch AS legger vekt på å være tidlig ute med ny teknologi. De ligger i forkant av utviklingen på sitt område, og har flere store prosjekter på gang. Vi kan ikke gå ut med detaljer om slike prosjekter, sier Kjetil Halle, men for tiden holder vi for eksempel på med utvikling av et produkt for en kunde innenfor skipsbygging.

Kundene tar ofte kontakt med oss for å få skreddersydde løsninger innen elektronikk og software, og vi samarbeider ofte tett med kundene, sier Halle. Samtidig fortsetter bedriften også med salg av sine kjente produkter, som radiostyring og betalingsautomater for bomstasjoner. Sist helg deltok vi på landbruksmessa Agrisjå i Stjørdal, sammen med en samarbeidspartner i Stjørdal. Det gikk veldig bra, sier Halle.

El-Watch 8 ansatte 2014_690x484.jpg
De ansatte i El-Watch er (f.v.) **** , Håkon Bolme, Nils Arve Hyldbakk, Marit Mogset, Gunnar Solheim, Kjetil Halle, Hallvard Helgetun og Tor Øistein Skjermo.

El-Watch AS har nå 8 ansatte. Det er fire rindalinger, tre surnadalinger og en meldaling, forteller han. Disse har forskjellige arbeidsområder. Det er salg, økonomi, elektronikk og mekanikk blant annet. Men alle samarbeider tett, sier Kjetil Halle. Vi har høyt utdanna og dyktige folk her, sier han. Derfor er det viktig for oss å ta vare på de ansatte. Vi ønsker å være en attraktiv arbeidsplass. Bedriften er i framgang, og derfor er vi også stadig på utkikk etter nye folk med rett kompetanse. Vi legger vekt på et godt arbeidsmiljø, og det sosiale, sier Halle. De fleste av de ansatte er over gjennomsnittet bilinteresserte, så i år kombinerer vi julebordet med Top Gear-show i Oslo, forteller han.

Fredag 29. august kl 18.00 blir det åpningsfest i de nye lokalene til El-Watch AS. Da blir det snorklipping ved ordfører Ola T. Heggem, og kl 22.00 inviteres alle til pubkveld hos 3 Venner. Der blir det musikk med "Gøy på Landet", og det er gratis inngang.

El-Watch autobygget_690x329.jpg

Mandag 1. september fra kl 13.00 blir det mulighet for å få omvisning i de nye lokalene, for alle som er interessert, sier Kjetil Halle.