El-Co AS feiret 25-årsjubileum

Elektroinstallasjonsfirmaet El-Co AS ble stiftet i 1991. De første åra var det tre ansatte i firmaet. Nå har de utvidet virksomheten til flere av nabokommunene, og staben har vokst til 27 mann. Onsdag var kunder og samarbeidspartnere invitert til jubileumsfeiring ved hovedkontoret i Rindal

IMG_4845.JPG
Nils Stokke og Bjørnar Mogstad fikk mange blomster og gratulasjoner i anledning jubileet.
 

25-årsjubileet ble markert med "åpen dag" ved hovedkontoret. Flere nabobedrifter og samarbeidspartnere tok turen innom. Daglig leder Bjørnar Mogstad og installatør Nils Stokke holdt en kort presentasjon av firmaet og noen av de viktigste leverandørene, prosjekter, produkter og løsninger for sluttbruker.

Elektroinstallasjonsfirmaer som El-Co AS er nå pålagt å jobbe etter europeiske normer, og disse normene endrer seg med jevne mellomrom. Det krever litt å holde seg oppdatert, forklarte Nils Stokke. De har nå tatt i bruk nettsiden boligmappa.no, der boligeiere kan logge seg inn med bankID og få tilgang til blant annet historikk og dokumentasjon på arbeid som er utført på egen bolig.

Ved hovedkontoret i Rindal har El-Co AS utviklet et "Idè-senter". Det er altså ikke en butikk, men et sted hvor kundene kan komme innom for å få idèer og inspirasjon. I tillegg til hovedkontoret har bedriften montørstasjoner i Surnadal og i Meldal, og et prosjektkontor i Orkdal.

Daglig leder Bjørnar Mogstad forteller at firmaet har vokst mye siden oppstarten i 1991. Veksten startet nok for alvor da Svorka kom inn som eier i 2006. De ser for seg fortsatt vekst, men det skal være kontrollert vekst. Han forteller at firmaet favner veldig bredt, alt fra enkle boliginstallasjoner til tung industri.

I fjor hadde El-Co AS ny omsetningsrekord med 21,6 millioner kroner, og over 2000 ordrer. Resultatet var på 1,3 millioner før skatt. Det er Mogstad godt fornøyd med.

IMG_4849.JPG
Mange nabobedrifter og samarbeidspartnere deltok på "bursdagsfeiringen". Her er det Magne Bjørnstad og Håkon Solvik som forsyner seg med kaffe og jubileumskake.