Dugnad 110108-2

Edgars fotoarkiv fortsetter til glede for alle på Trollheimsporten

Dugnadsarbeid - nye Tørsåsløa reiser seg - del 1

Edgars fotoarkiv 1 finner du her under På Porten (der du også finner mange andre arkivsider - blant anna Willys arkivdykk og Bjørn Tores arkivdykk) når du er på Hovedsida. Sjå også Edgars fotoarkiv 2010 og Edgars fotoarkiv 2011. Dette finner du under Edgars fotoarkiv 2!

Det er flotte forhold der oppe no, oppkjørte spor til Finnråa, og ellers bra føre utafor løypa om en ikke kommer så alt for langt opp mot fjellet. Der er det nok litt mer hard skare og drevsnø. Vegen opp til parkeringsplassen er godt strødd, så ingen skal grue seg for å kjøre opp der.


Den store dugnadsinnsatsen viser at bygdefolket setter pris på samlingsplassen som Tørsåsløa har vært - og fortsatt skal være. Dugnadsbasen melder om at det møter opp flere for å arbeide enn det er satt opp på listene. Ikke alle dugnadsarragører opplever det. Og Rindals-Troll har grunn til å være både glade og stolte over arbeidsgjengen som møter opp for å ta et tak. Sjelden har vi sett en dugnadsgjeng med så mange proffesjonelle snekkere og andre yrkeshåndtverkere med på laget. Dette nybygget skulle ha alle sjanser for å komme opp på et faglig forsvarlig vis.

Så ta en tur til Tørsetmarka denne helga! Det er fine forhold og alle skal være velkomne dit for å sjå på arbeidet med den nye Tørsåsløa. Vi håper at både grendafolket og friluftfolk fra andre deler av Rindal og alle andre gjør seg nytte av dette fine turområdet.
 
Tekst/foto: Edgar Kattem 13. januar 2008
Mønsåsen er alt på plass på den nye Tørsåsløa
En driftig dugnadsgjeng er i gang
Mens vaksnfolket snekrer morer ungene seg i snøen. Fra venstre Synnøve Bolme, Martin, Edvard og Nora med etternavn Bolme Fjærstad.
Godt med biler på parkeringsplassen, men det er plass for flere!