Onsdag
Onsdag Regn
Regn
Lett bris
Torsdag
Torsdag Sludd
Sludd
Svak vind
Mons Otnes og Lilly Gunn Nyheim 2_1024x1529

Alle mante til samarbeid

Disse skal styre Surnadal de neste fire åra

I dag kom de nye kostene på plass med formannskap og hovedutvalg i Surnadal. Nå står en stor oppgave foran med å få alle underutvalg, nemnder og råd på plass. Samarbeid var tonen da det nye kommunestyret i dag konstituerte seg. Det finner du alt om på Trollheimsporten her. Det er ordfører Mons Otnes (Ap) og varaordfører Lilly Gunn Nyheim (Ap) (bildet) som nå styrer Surnadal.

Det var Lediard Fotografi som hadde all foto vedrørende både gamle og nye kommunestyre i Surnadal i dag. Over ser du de nye kostene i trappa foran kommunehuset.

Samarbeidet ble understreket ved at opposisjonsleder Bernt Venås (Sp) var den som foreslo Mons Otnes (Ap) som ordfører under det konstituerende møtet i Surnadal kommunestyre i dag.

Ordføreren ble valgt med aklamasjon.

Til høyre ser du ordfører Mons Otnes og varaordfører Lilly Gunn Nyheim, begge fra Ap. De skal styre Surnadal kommune politisk de neste fire åra.

Under ser du først det nye formannskapet i Surnadal med fra venstre Lise Bjerknesli (Sp), Palmer Vikan (Uavhengig), ordfører Mons Otnes (Ap), Johnny Melkild (Ap), varaordfører Lilly Gunn Nyheim (Ap), Bernt Venås (Sp) og Oddny Hoem (Ap).

Videre under ser du hvordan Surnadal kommunestyre blir plassert de neste fire årene, med opposisjonen og den største gruppa Sp til venstre med Bernt Venås i spissen.

Nederst ser du Sp-gruppa - den største opposisjonen i Surnadal kommunestyre kommende periode.

Tips en venn Skriv ut